eerik wrote:Mul tuli mõte korraldada endale koolivaheajal märtsis privaatne "hea filmi nädal". Esialgne nimekiri on selline:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - Michel Gondry Traffic (2000) - Steven Soderbergh Unforgiven (1992) - Clint Eastwood Nuovo cinema Paradiso (1988) - Giuseppe Tornatore Akira (1988) - Katsuhiro Otomo A Room with a View (1985) - James Ivory El Norte (1983) - Gregory Nava Il Deserto rosso (1964) - Michelangelo Antonioni Det Sjunde inseglet (1957) - Ingmar Bergman Rashomon (1950) - Akira Kurosawa Brief Encounter (1945) - David Lean Pinocchio (1940) - Hamilton Luske, Ben Sharpsteen
Ilmselt tuleb nimekirjas mõned muudatused (70ndatest pole ühtegi, 80ndatest liiga palju) teha aga enda arvates tuli päris hea kompott.
Hea lineup. Osad isegi endal nägemata ja paar tükki juba ootavad vaatamist, nagu Traffic ja deserto rosso. Criterioni ja MoC kataloogist peaksid leidma veel häid vanu filme. Seitsmekümnendad olid head. Hal Ashbyt tahaks seitsmekümnendatest vähe rohkem tsekata.
hau wrote:The Expendables teema vist on kadunud, aga mainiks väikest detaili, et filmi on kaasatud veel Eric Roberts (asendab Kingsleyd), Danny Trejo ja selline vana nagu Ahnuld. Jep, Governor Arnold Swartzenegger mängib Sly filmis iseennast. Ilmselt mingi väike cameo, aga asi seegi. Ultimate Action Star Movie. Vot see on projekt, kus sooviks, et QT oleks olnud lavastaja, aga loodame, et Sly suudab selle teha piisavalt vinge, kus pole ainult kaklus kakluse otsas, vaid ikka style n shit ja muud nipet näpet kah.
Fuckin' nice!
Samas kahju, et Kingsley kaasa ei löö, Eric Roberts ei sümpatiseeri eriti. Danny Trejo ja Arnold ? Bring it on!
Hah, veidrad näod on küll. Ma mängisin mängu muidugi kõva mitmed aastad tagasi viimati ja ei mäleta täpselt aga, kas Anna mitte blond polnud? Seal filmis näeb ta välja nagu lääne Chun-li.
Ma vaatasin ka, a telekas oli mute peal ja nii palju nagu silmanurgast registreerisin siis selles Hollywood Buzz nimelises saates räägiti Doubtist, Synecdochest, Slumdogist ja Zack and Mirist.