Videomängud
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Hakkasin sülearvutil mängima Fallout 1 & 2. Üllatavalt hea mäng oma aja kohta, palju parem, kui arvasin ning väga sõltuvusttekitav. Probleem seisneb rohkem selles, et ma unustan pidevalt salvestada ja kui pärast edusamme surma saan, on sant olukord.
Ja Xboxil siis Fable II, Gears of War 2 ja Dead Rising (632 zombies killed).
Ja Xboxil siis Fable II, Gears of War 2 ja Dead Rising (632 zombies killed).
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Ralf wrote:rauls wrote:Viimasel ajal olen playray.delfi.ee's online snookerit mänginud. Päris huvitav on. Igast pooli versioonid on seal suht jamad, aga snooker on äge.
Üritasin seal registreeruda ja mulle öeldi, et selline kasutajanimi on kasutuses ja selline e-posti aadress on juba kasutusel ehkki pole seal kunagi varem isegi käinud. Mis värk on?!
Kusjuures mina ka ei saanud esimesel katsel registreeritud. Siis mõtlesin uue kasutajanime välja ja pidin kasutama ka teist e-maili aadressi. Teisel katsel õnnestus. Mu isa tahtis ka seal snookerit mängida ja temalgi ei õnnestunud ära regada ja ta loobus. Mingi kamm seal on igatahes. Proovi teist korda uuesti! Sul kindlasti on veel mõni e-posti aadress.
Mis su kasutajanimi on? Lisaks su sõbraks. Mängin see-eest "Joonista ja arvat" peamiselt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Keegi netipokkerit viitsiks mängida? Ma siin aasta tagasi või nii mängisin veidi Pokerstars's, mängurahaga muidugi.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Sina oledki see tüüp. Kui kõik hakkavad rääkima, mis tervisehädad neid vaevavad, ajad end kärmelt püsti, nõuad kõval häälel tähelepanu ja näitad, valjudest vastuväidetest hoolimata, oma hemoroide.
Mis ikka, igas suures seltskonnas leidub üks säärane.
Mina olen juba 14 tundi oma elust kulutanud Torchlight'i pelamisele. Nagu RTS osata Warcraft 3.
Mis ikka, igas suures seltskonnas leidub üks säärane.
Mina olen juba 14 tundi oma elust kulutanud Torchlight'i pelamisele. Nagu RTS osata Warcraft 3.
Trackmania United Forever on hetkel peamine. Mõnus arkaadstilis ralli pööraste radadega. Lisaks lihtne tasemetöötleja, milles panin prooviks paar pikemat rada kokku:
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... racksearch
otsingusõnaks: annoyer
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... racksearch
otsingusõnaks: annoyer
Eks mine saa aru, seal mitu arvestust.
Skillpoints ranking
E - 102/197
W - 81787/151833
United medalite arvestus kategoorias Race (186 medalit)
E - 56/361
W - 39783/229454
United kategooriaid Platform, Stunts ja Puzzle olen liiga vähe mänginud
Nations medalite arvestuses on 28 medalit, seda pole ka eriti mänginud.
Skillpoints ranking
E - 102/197
W - 81787/151833
United medalite arvestus kategoorias Race (186 medalit)
E - 56/361
W - 39783/229454
United kategooriaid Platform, Stunts ja Puzzle olen liiga vähe mänginud
Nations medalite arvestuses on 28 medalit, seda pole ka eriti mänginud.