Forum Cinemas'el kütetakse persealune ikka väga kuumaks.
Ma olen siiamaani täiesti valesti aru saanud. Algul jäi mulje, et Cinamonil on 9 saali ja 4 või 5 nendest suudavad näidata 3D filme. Kaks 3D saali on kuidagi vähevõitu.
Ma jällegi lootsin, et kõik 7 Cinamoni saali on 3D valmidusega aga nüüd järele mõeldes on 2 esialgu täiesti piisav. 3D filme ei toodeta veel nii palju ning kuna projektsioon on digitaalne siis ei tohiks olla probleeme panna ühte saali korda mööda mängima kaks erinevat filmi.
3D seansi piletihind õhtusel ajal on muidugi mõnusalt 51.- EEK odavam võrreldes Plazaga.
Artis on minule kallim, kui Plaza. Õhtusel ajal on 20 krooni vahe. Plazas on mul, kui kinogurul, piletihinnaks 75 krooni. Päevasel ajal 10 eeki vahe. See mõnekümne kroonine vahe ei morjenda. Peaasi, et filmid oleksid kõvad!
Laupäeva hommikul kella 10-st kuni pärastlõunal kella 15-ni saavad kõik huvilised Cinamoni kinokeskusega täiesti tausta ka ise tutvuda, sest kõik uksed on uudistajatele avatud. Esimesed seansid toimuvad juba laupäeva õhtul.
Solaris tundub lahe, aga mina jään ilmselt Plazas käima. Mitte, et mul oleks midagi Keskerakonna vastu, vaid mulle meeldib oma persega Vip saalis aeleda, lisaks saan Plaza kõrval tasuta parkida
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Hmm.. üritasin "Püha Tõnu kiusamise" 21:15 seansile piletit osta, maksin SEB kaudu ära aga mingit kinnitust pole saanud. E-mailile pole ka 4 tunni jooksul vastatud aga täna vist polegi mõtet vastust oodata. Loodetavasti saan pileti kätte...
eerik wrote:Hmm.. üritasin "Püha Tõnu kiusamise" 21:15 seansile piletit osta, maksin SEB kaudu ära aga mingit kinnitust pole saanud. E-mailile pole ka 4 tunni jooksul vastatud aga täna vist polegi mõtet vastust oodata. Loodetavasti saan pileti kätte...
Mul sama teema muidu. Sama seanss, piletid ostetud, raha kontolt läinud ja kõik ok. Cinamoni enda lehel ost ei kajastu... Ma olin tõrgetes ette kindel, seega olen suht rahulik.
Üleüldiselt, väga ebamugav kodulehekülg. Ligipääs kontole on otse kui tahtlikult peidetud. Saali plaanid on samuti äärmiselt halvasti jälgitavad ja täiesti robustselt kujundatud. Konkreetsete filmi infolehed, oma laiformaati arvessevõtva paigutuse ja oluliselt viisakama traileripaigutuse ning suurusega, on ainsaks plussiks.
Ma üritasin ka just Püha Tõnule piletit osta. Pärast pangas sisselogimist vastab nii "Saaja kontonumber ja nimi ei ühti!" ja mul ei õnnestu maksmiseni jõudagi ja seega ei saa piletit veebist osta hetkel. Kodulehekülg on jah ebamugav. Forum Cinemal on kõik lihtne ja loogiline ses suhtes.
Solarisele paar tiiru peale tehtud ning esmamuljed on head. Oma "Püha Tõnu" pileti sain Cinamoni kassast väljaprinditud maksekorralduse alusel kätte. Boonuskaart ka olemas. Nende WC-d kasutasin ka.