Kokkutulek!
Moderator: Meeskond
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

-
powerslave
- Teadmata kadunud

Kellegi jaoks peab see nagunii kaugeks jääma .. midagi pole parata ..
siin põhja eesti kandis on ikka suvilaid osadel ma vaatan .. mul endal on võsul .. täiesti mere ääres siis
kui paljud oleks vastu põhja eestis korraldamisega? Selline kuldne kesktee, nii et kõigi jaoks oleks vahemaa enam vähem sama on vist rahaliselt kõige kallim variant ..
siin põhja eesti kandis on ikka suvilaid osadel ma vaatan .. mul endal on võsul .. täiesti mere ääres siis
kui paljud oleks vastu põhja eestis korraldamisega? Selline kuldne kesktee, nii et kõigi jaoks oleks vahemaa enam vähem sama on vist rahaliselt kõige kallim variant ..
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

aga tegelikult on minul khh üpris ükskõik..Aga probla on selles, et kuidas ma sinna saan..??..aga jhh...Kui keegi on nõus aitama siis jahh...Okei..oletame, et koht on olemas..Aga teised asjad..Ma kardan seda nt, et nooremad on lapsikud vanemate arust.. :roll: ..ssee võib ju nii olla...
I have to be able to smile throu all this bullshit...
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

Mere ääres oleks tõesti tore. Võsu on iseenesest suht 100km Narva poole. Mingi 30km Rakverest kuskil. See üks kaugemaid kohti, mis võimalik ma kardan. Ei tea kas sinna saab. Mul vanavanemad on koguaeg seal. Neil pole muud teha. 
A see vanuse asi.. Ei ole mõtet muretseda ma arvan.. kui vanemad peavad nooremaid lapsikuks.. nooremaid on siin vist rohkem .. igaühele jätkub seltsi ma usun ..
A see vanuse asi.. Ei ole mõtet muretseda ma arvan.. kui vanemad peavad nooremaid lapsikuks.. nooremaid on siin vist rohkem .. igaühele jätkub seltsi ma usun ..
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

Ega päris Tallinnas vaevalt et keegi teha tahab .. ei tee ka
Mingi 50-60km Tallinnast on juba tublisti üle poole tee Haapsallu, Pärnusse, Paidesse või Rakverre.. nendele isegi lähemal ..
See kellegi suvila variant on kõige parem.. kõigile võõras kohas (ehk siis üürides) tuleb lihtsalt mitusada krooni mõtetuid lisakulutusi ..
Mingi 50-60km Tallinnast on juba tublisti üle poole tee Haapsallu, Pärnusse, Paidesse või Rakverre.. nendele isegi lähemal ..
See kellegi suvila variant on kõige parem.. kõigile võõras kohas (ehk siis üürides) tuleb lihtsalt mitusada krooni mõtetuid lisakulutusi ..