Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Moderator: Meeskond
No mida te ajate? Kui lavastaja oleks tahtnud teda BI või pedena kujutada, siis ma arvan, et see oleks ka filmis kujutatud. A need praegused jutud, teooriad või mida iganes on ju ette kujutatud. Ma saaks teist aru, kui filmis oleks siuke dialoog:
Orlando Bloom: Kas me teeme täna või?
Johnny Depp: Mida me teeme?
Orlando Bloom: Mm.. mmmmm.... laseme kahurist?
Johnny Depp: Oooo jaaaaa lähmeeee ohhhhh
Siis jah, aga praegult on see täiesti mõttetu, sest oli ju esimeses osas näha, et tal oli suhe naisega.
Orlando Bloom: Kas me teeme täna või?
Johnny Depp: Mida me teeme?
Orlando Bloom: Mm.. mmmmm.... laseme kahurist?
Johnny Depp: Oooo jaaaaa lähmeeee ohhhhh
Siis jah, aga praegult on see täiesti mõttetu, sest oli ju esimeses osas näha, et tal oli suhe naisega.
bjaa..klipid on pääris huvitavad...kuigi kõike ei tahtnud vaadata...muidu pole üldse huvitav..
Aga minu teooria järgi on see pilt pandud kokku nii: Will on lõigatud Elisabethi suudlemast ja Jack samuti. Kuna teise osa treileris on üks selline moment, kus Jack ja Elisabeth suudlevad. aga see on vaid minu teooria. Seega ma ei usu et päriselt selline koht filmis on.
Aga minu teooria järgi on see pilt pandud kokku nii: Will on lõigatud Elisabethi suudlemast ja Jack samuti. Kuna teise osa treileris on üks selline moment, kus Jack ja Elisabeth suudlevad. aga see on vaid minu teooria. Seega ma ei usu et päriselt selline koht filmis on.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Tegelikult on mõlemad lõigatud esimesest filmist. Will sealt, kus ta lõpus Elizabethi suudleb ja Jack (tõenäoliselt) sealt, kus ta Murtoggi ja Mullroyga räägib, et "Apparently, there's some high-tone and fancy to-do up at the fort ey? And how could it be, that two upstanding gentleman such as yourselves did not merit an invitation?"
Ja teise osa treileri lõigus nad veel ei suudle, see on seal rohkem õrritamine. Suudlevad hiljem.
Ja teise osa treileri lõigus nad veel ei suudle, see on seal rohkem õrritamine. Suudlevad hiljem.
Hide the rum.
Zupz wrote:Tegelikult on mõlemad lõigatud esimesest filmist. Will sealt, kus ta lõpus Elizabethi suudleb ja Jack (tõenäoliselt) sealt, kus ta Murtoggi ja Mullroyga räägib, et "Apparently, there's some high-tone and fancy to-do up at the fort ey? And how could it be, that two upstanding gentleman such as yourselves did not merit an invitation?"
njah kui nüüd pilti uuesti vaadata siis sinu teooria on jah õigem...
aga nad suudlevad küll...neil on suud koos juba :wink:
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Internet on spoilereid, mis on inimeste poolt, kes filmi näinud on, kirjutatud, täis. Esimesed spoilerid lekkisid juba siis, kui USAs kuskil kogemata liiga vara filmi raamatuversioon välja lasti. Põhimõtteliselt on seal raamatus terve film kokku võetud, mitte küll detailselt ja põhjalikult, kuid põhilised "twists and turns" on olemas. Olles nii mõnedki fännide poolt kirjutatud spoileririkkad filmiarvustused läbi lugenud, tean ma, kuidas film lõppeb.
Millist "saasta" nimelt?
V wrote:yea right,ainult ajuvaba inimene usub saasta,mis sa kirjutasid.
.
Millist "saasta" nimelt?
Hide the rum.