Eurovisiooni ühisvaatamine 2012
Moderator: Meeskond
Re: Eurovisiooni ühisvaatamine 2012
Ma hindan alati rohkem neid laule, kus mõni sõnum või jutustav lugu ka sees on. Vahet pole, mis žanriga tegu on. Kuigi vahel on ka tore niisama pläma või vokaliise kuulata. Aga kõige enam häirib mind eurolugude ja enamik popmuusika juures see, kui lauldakse kaks salmi ja nende vahel refräänid ära ja jäädaksegi loo lõpuni refrääni korrutama. Kolme minuti jooksul jõuaks nii palju ära teha, aga heliloojad ja sõnadekirjutajad on liiga laisad.
- Ralf
- love <3
Suzanne Vega "Tom's Diner"-il polegi näiteks mingit instrumentatsiooni, ainult vokaal. Ja töötab kenasti. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Need olid ka head lood, aga eks Kreeka viis võiduni hea rütmikas lugu + tants. Mulle just seepärast see lugu meeldiski. Viimaste aastate üllatuslikuim võitja on kindlasti (vähemalt minu jaoks) Marija Šerifović.
CM-Girl wrote:
Viimaste aastate üllatuslikuim võitja on kindlasti (vähemalt minu jaoks) Marija Šerifović.
Mulle meeldis see laul, kuigi selle aasta ja eurovisiooni ning välismaa lemmiklaul on küll ''Valentine Lost'', aga peale Islandit meeldis väga ka Serbia, tegelikult üldse 2007.aastal oli palju häid laule, 2007.aastal meeldisid veel Valgevene ja Šveits, kuigi hiljuti kuulasin 2009.aasta eurovisiooni laule ning sealt leidsin u 10 lemmiklaulu. Erinevates aastates tekivad eurovisioonis lemmiklaulud, aga siiski ütlen, et viimase 12 aasta jooksul oli 2007.aastal kõige paremad laulud, eriti nimetatud neli riiki: Island, Serbia, Valgevene ja Šveits.