Troonide mäng
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Troonide mäng
The National esitab "Troonide mängust" pärit lugulaulu "The Rains of Castamere", mis kuulub ka seriaali ametliku OST-i:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=sn2l2_v6Ur8
Kuuldavasti peaks see pala kostuma viimase kahe osa jooksul. Saateks millegile traagilisele, millest mul endal õrna aimugi pole, aga samas oskan nii mõndagi juba aimata.
Kindlasti meie "Troonide mängu" lugejad oskavad selle pala kohta nii mõndagi öelda.
The Nationali esituses kõlab see väga kurblikult. Karta on, et saame ka 2. hooaja lõpus parajalt šokeeriva sündmuse osaliseks. Vähemalt selle pala olemasolu annab sellest tunnistust.
Hirmuvärinates juba ootan homset episoodi. Who lives, who dies?
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=sn2l2_v6Ur8
Kuuldavasti peaks see pala kostuma viimase kahe osa jooksul. Saateks millegile traagilisele, millest mul endal õrna aimugi pole, aga samas oskan nii mõndagi juba aimata.
Kindlasti meie "Troonide mängu" lugejad oskavad selle pala kohta nii mõndagi öelda.
The Nationali esituses kõlab see väga kurblikult. Karta on, et saame ka 2. hooaja lõpus parajalt šokeeriva sündmuse osaliseks. Vähemalt selle pala olemasolu annab sellest tunnistust.
Hirmuvärinates juba ootan homset episoodi. Who lives, who dies?
Eelmisel aastal vaatasin seda sarja kahe-kolme jao kaupa ja 8. osa tõestas, et oli viga sellest süsteemist loobuda. Lihtsalt ei toiminud eraldiseisva osana. Need ülilühikesed tegelasi meelde tuletavad hüpped, kus reaalselt midagi ei toimu, on tüütud.
Jon Snow tegelane pildiriba abil lahti seletatud:
Jon Snow tegelane pildiriba abil lahti seletatud:
Spoiler :
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
"Blackwater" on (siiani) teise hooaja kindel lemmik, võib-olla meeldis isegi rohkem kui esimese hooaja viimane osa. Mitte ainult lahingutegevuse pärast; Cersei ja Sansa omavahelised stseenid, head ütlemised ja kõned erinevate tegelaste poolt muutsid kogu episoodi suurepäraseks elamuseks.
Kuigi esialgu ei talunud ma Sansa't absoluutselt, on ta vaikselt muutumas üheks mu lemmiktegelaseks. Game of Thrones on siiani olnud ikka sama suurejooneline ning kvaliteetne seriaal, kuid selle episoodiga suudeti tekitada rohkem erinevaid emotsioone. Aeg möödus väga kiiresti, seda võiks öelda ka terve praeguse hooaja kohta. Vähemalt olevat järgmise nädala episood 70 minutit pikk.
Super hästi tuldi lahinguga toime. Tekkis küll tunne nagu rohkem ründaks 100 matsi, mitte paarkümmend tuhat, aga who cares ? Lahing oli awesome ja keegi pole veel TV seriaalis võimsamat suutnud linastada
. Nõustun, et kõik muud dialoogid, ergutuskõned jne olid samuti ülihead.
Teine hooaeg lõppes väga vingelt.
Eeldasin muidu, et rohkem stooriliine lõpetatakse, kohati jäi tegevus väga poolikuks. Aga pole hullu, seda rohkem ootan kolmandat hooaega.
Spoiler :
- Spellbound
- Ristiisa

Sõnadega pole võimalik vist väljendada kuivõrd närvikõditavalt, meeli erutavalt ja ajukrampe tekitavalt hea võib üks osa olla. Isegi parem kui eelmine...NOT. See, et nad hoidsid lahingu näitamise alles 2. hooaja lõppu, tagab 9. osale igavese kuulsuse.
Ja muidugi ka tema
ja tema
liinide meeldiv edasiarendus tõi irve näole või siis vajus lõug põrandani, aga mitte nendega seotud pöörete pärast, vaid ettekujutus sarja tulevasest hooajast muutus lihtsalt senisest veelgi paremaks.
Spoiler :
Ja muidugi ka tema
Spoiler :
ja tema
Spoiler :
liinide meeldiv edasiarendus tõi irve näole või siis vajus lõug põrandani, aga mitte nendega seotud pöörete pärast, vaid ettekujutus sarja tulevasest hooajast muutus lihtsalt senisest veelgi paremaks.
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Aga kuidas suhtuvad episoodi raamatute lugejad? Muljalt saadud info põhjal on jäänud mulje nagu ainult tv vaatajatele meeldis, kuid raamatu sündmustega kursis olevad fännid olid pettunud. Mulle meeldis S2 lõpp niiväga, et tekkis tahtmine lugeda raamatuid, et teada saada edasine sündmuste käik. Mõtlesin veidi, ja otsustasin siiski seriaali vaatamise kasuks. Raamatus on küll põhjalikumalt kirjas ja rohkem sündmusi, kuid kardan, et hakkab seriaali vaadates segama. Otsin lugemiseks midagi muud ja lepin S1 ja S2 re-watch'iga. Kokku juba 20 tunni ulatuses eetriaega.
Game Of Thrones Soundtrack - Squeaky Toys Edition
Not sure how I feel about this...
Kas ma ei mäleta hästi või on Targaryeni ja draakonite liinis mingit omaloomingut tehtud?
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Mul juba see mõttetu vingumine üle visanud paljude poolt. Muidugi osta raamatud ja loe ära. Esimesed 3 raamatut olid mul juba aasta enne esimest hooaega loetud ja nüüd loen viimast kahte raamatut. Pole veel kordagi vaatamist/lugemist seganud. Pigem vastupidi ja tegelikult üks raamatule truumaid adaptsiooni üldse. Kui sul on 1200lk paksud raamatud, siis ei saagi loota, et alla 10h hooaega jõuab kogu dialoog ja kõrval storyline ära mahutada. Nagu ma varem maininud siin, siis võibolla mõni üksikasi oli raamatus parem, mida nad seriaalides muutunud, aga no suures pildis on need no nii tähtsusetud muudatused, et ei vääri väga välja toomistki.Pixie wrote:Aga kuidas suhtuvad episoodi raamatute lugejad? Muljalt saadud info põhjal on jäänud mulje nagu ainult tv vaatajatele meeldis, kuid raamatu sündmustega kursis olevad fännid olid pettunud. Mulle meeldis S2 lõpp niiväga, et tekkis tahtmine lugeda raamatuid, et teada saada edasine sündmuste käik. Mõtlesin veidi, ja otsustasin siiski seriaali vaatamise kasuks. Raamatus on küll põhjalikumalt kirjas ja rohkem sündmusi, kuid kardan, et hakkab seriaali vaadates segama. Otsin lugemiseks midagi muud ja lepin S1 ja S2 re-watch'iga. Kokku juba 20 tunni ulatuses eetriaega.![]()
Soovitan võimalusel raamatud lugeda ära. Ma olen teinud mõlemat, ehk siis vaadanud S1 enne vastava raamatu lugemist ja S2 olles juba raamatut lugenud. Ütleme, et S2 vaadata teades tegevust ette oli 10x parem kui B1 lugeda teades tegevust ette.
Igastahes just rewatchisin finale üle jälle. Seal on tõepoolest kohti, kus küsimärk jääb õhku. Ses suhtes et osi asju, mis raamatus on konktreetsed, jäävad sarjas küllaltki arusaamatuks ja kaheti mõistetavaks. Ja ma ei saa aru, et kas see on meelega või mitte. Aga siiski, hooajaga väga rahul, parim seriaal teles, võimalik et varsti isegi ajaloos. Reaalselt ei suuda otsustada, et kes GoT selles hooajas Emmy'd jms peaks tasku pistma. Niivõrd mitu näitlejat tegid niivõrd head tööd. Isiklult olen kindlalt Alfie Alleni poolt. Jack Gleeson ja Peter Dinklage on mõlemad close 2nd. Naistest ei taha/saa väga ilma spoilerdamata rääkida hetkel.
Igastahes just rewatchisin finale üle jälle. Seal on tõepoolest kohti, kus küsimärk jääb õhku. Ses suhtes et osi asju, mis raamatus on konktreetsed, jäävad sarjas küllaltki arusaamatuks ja kaheti mõistetavaks. Ja ma ei saa aru, et kas see on meelega või mitte. Aga siiski, hooajaga väga rahul, parim seriaal teles, võimalik et varsti isegi ajaloos. Reaalselt ei suuda otsustada, et kes GoT selles hooajas Emmy'd jms peaks tasku pistma. Niivõrd mitu näitlejat tegid niivõrd head tööd. Isiklult olen kindlalt Alfie Alleni poolt. Jack Gleeson ja Peter Dinklage on mõlemad close 2nd. Naistest ei taha/saa väga ilma spoilerdamata rääkida hetkel.
- Spellbound
- Ristiisa

Üks asi jäi viimase osa juures vaevama või siis noh hoopis selle asja lahendus.
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:Üks asi jäi viimase osa juures vaevama või siis noh hoopis selle asja lahendus.Spoiler :
Saaksin vastata, aga võib-olla jäeti sarjas asjad meelega natuke segasemaks, et rohkem asju kolmandas avaldada, ei ole kindel. Igastahes raamatus küllaltki konkreetselt(omal riskil loete või mitte, jutt sisaldab küll teadmisi ainult esimest kahest raamatust ja raamat ja sari on ajaliselt suht sama kaugel, aga siiski on seda informatsiooni oluliselt rohkem kui televaatajal)
Spoiler :
Spoiler :
- LiveForThis
- Ristiisa

Vau kui lahe. Tänud, Hint!
Loodame, et too pealtnäha väga vinge karakter ilmutab 3. hooajas end täies hiilguses
Natuke teisel kujul, aga ikkagi. Tundub olevat väärt tegelane, keda sarja kaasata. Noh jah, miks nad ei peakski kaasama?
Tundub, et Põhja elu läheb aina sapisemaks.
Loodame, et too pealtnäha väga vinge karakter ilmutab 3. hooajas end täies hiilguses
Natuke teisel kujul, aga ikkagi. Tundub olevat väärt tegelane, keda sarja kaasata. Noh jah, miks nad ei peakski kaasama?
Tundub, et Põhja elu läheb aina sapisemaks.
Yeah, tolle tüübi kõrval tundub Joffrey lihtsalt siuke vahva entusiastlik noormees, uudishimuliku ja loova loomuga.
Muide ta pidi seal vangis
Muide ta pidi seal vangis
Spoiler :