rauls wrote:Mina, kui Kinofänn, pean nüüd nädalavaetusel ja reede õhtul endise 3,2 € asemel maksma 4,5 €. Päris korralik hinnatõus
Olen samamoodi meelestatud, sest kuigi nädalavahetusel ei PEA ju kinos käima, siis on see tihti ainus võimalus. Nüüd ei saa aga isegi laupäeva hommikul enam käia.
Olin kunagi jah. Aga seoses Solaris Kino ja Artise tekkimisega + Sõpruses ka töös, olen Plazasse kõvasti vähem sattunud. Huvi lihtlabaste meelelahutusfilmide vastu selgelt langenud ka. Artises ja Sõpruses on palju häid filme. Solaris Kinos on aga parem heli. Hetkel näitab Plaza veebileht, et olen kõigest 12. piletit viimase aastaga ostnud.
Ah mis te siin ikka nutate. Märtsi keskpaigast hakkavad Sõpruses toimuma itaalia pühapäevad ja hakkate seal käima. Fellini, De Sica, Rossellini ja Antonioni on nagunii paremad ja olulisemad.
Plaza sünnipäeval 10. märtsil näitavad muuhulgas: Back to the Future 25. aastapäeva väljalase, Gladiator, No Country for Old Men, The Bourne Ultimatum, Chicken Run, The Simpsons Movie.