Algus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by MNC »

rakitic14 wrote:See film on midagi täiesti erakordset!
* stsenaarium oli täiesti suurepärane ja väga huvitav
* lavastus oli väga hästi teostatud
* näitlejad olid kõik väga head eriti Joseph Gordon-Levitt ja Leonardo Dicaprio
* muusika valik oli otseses mõttes perfektne,kõik laulud olid väga sügavad ja sobisid sinna filmi täpselt nagu valatud

Huvitav arusaam sul erakordsest. :D
Minu arust näitavad sinu välja toodud puntkid seda, et tegemist on õnnestunud filmiga.
Erakordse(harvaesineva, fenomenaalse) jaoks oleks nagu ikka midagi muud vaja kui lihtsalt seda, et film õnnestus, kuna kogu team tegid oma tööd nii nagu peab.
Aga jah, see selleks...
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

MNC wrote:
rakitic14 wrote:See film on midagi täiesti erakordset!
* stsenaarium oli täiesti suurepärane ja väga huvitav
* lavastus oli väga hästi teostatud
* näitlejad olid kõik väga head eriti Joseph Gordon-Levitt ja Leonardo Dicaprio
* muusika valik oli otseses mõttes perfektne,kõik laulud olid väga sügavad ja sobisid sinna filmi täpselt nagu valatud

Huvitav arusaam sul erakordsest. :D
Minu arust näitavad sinu välja toodud puntkid seda, et tegemist on õnnestunud filmiga.
Erakordse(harvaesineva, fenomenaalse) jaoks oleks nagu ikka midagi muud vaja kui lihtsalt seda, et film õnnestus, kuna kogu team tegid oma tööd nii nagu peab.
Aga jah, see selleks...

no tema jaoks oli see film erakordne..naq ka minugi.
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

Rain wrote:Väga palju ei oodanud sellest filmist, ja väga palju ma ka ei saanud, kuid sellegi poolest oodatust rohkem. Filmi kujundus oli väga super, aga tegelikult ei olnud film iseenesest väga keerukas, oleks võinud ikka natukene mindfucki olla. Aga muidu täitsa vaadatav, aeg möödus nagu lennates, kuna alati oli midagi jälgida.
8/10

natukene mfkki :D:D:D minuarust juba unenäkku minemine on paras maindfakk. ja kui cobb läks 5 tasemesse ???? minuarust küllalt ju
Andke minna, ma tulen!
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Tee endale mindfucki mõiste parem selgeks. See, et seal toimus filmist lähtudes midagi üleloomulikku (3/4/5 tase), see polnud mindfuck. Mindfuck vajab keerukust, millest on raske aru saada või tegevus, millest võib areneda välja mingi väga ootamatu twist, aga seal seletati kõik ära, et esimesest mindi teise, teisest kolmandasse jne - seal polnud midagi keerulist.
Ega seda mindfucki nii väga kerge polegi seletada. :) Üritasin seletada nii hästi, kui suutsin.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Rain, ära kurjusta. Mõne mind on lihtsalt kergemini fuckitav kui teistel.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Igaühel ju tõesti erinev ajumaht. On inimesi, kes ütlevad, et Tarantino on idioot, sest unustas ära, et Vincent Vega sureb "Pulp Fiction"-i keskel, aga filmi lõpus kõnnib ikka elusa ja tervena kohvikust välja.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

minul sai mind-fuckitud , aiiiiii kuidas mulle see film ikka meeldib 100/10
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

Rain wrote:Tee endale mindfucki mõiste parem selgeks. See, et seal toimus filmist lähtudes midagi üleloomulikku (3/4/5 tase), see polnud mindfuck. Mindfuck vajab keerukust, millest on raske aru saada või tegevus, millest võib areneda välja mingi väga ootamatu twist, aga seal seletati kõik ära, et esimesest mindi teise, teisest kolmandasse jne - seal polnud midagi keerulist.
Ega seda mindfucki nii väga kerge polegi seletada. :) Üritasin seletada nii hästi, kui suutsin.

ütle mulle kallis mees siis mõni mfkk film , mis sinu jaoks on nagu eriti faked up.??? ootan vastust.
ma lihtsalt ütlesin et seda oli siin küllaga.

#idee või kontseptsioon, mis raputab sinu varem levinud uskumust või oletusi reaalsuse olemust.
#pilt mis keerab sul täiega ära, selliseid leidub netis palju :D ja ka inceptionis
##"A mindfuck is a slang term which describes a work that uses literary devices such as nonlinear storytelling and plot twists in order to present convoluted, yet not conflicting, themes. A creation is usually considered a mindfuck when a casual observer is not able to discern the true meaning of a work without making a serious attempt to unravel the themes presented or when the plot is incredibly difficult to follow. Special examples of mindfucks involve a single plot twist which completely changes the viewer's understanding of the events in a film or novel as well as the ideas it presents." (ei oska sinu rõõmuks tõlkida sõna-sõnalt, aga kui inglise keelt oskad, siis äkki jõuab kohale)
Andke minna, ma tulen!
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

Ralf wrote:Igaühel ju tõesti erinev ajumaht. On inimesi, kes ütlevad, et Tarantino on idioot, sest unustas ära, et Vincent Vega sureb "Pulp Fiction"-i keskel, aga filmi lõpus kõnnib ikka elusa ja tervena kohvikust välja.

hahahahhaa :)) :))
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

Ralf wrote:Igaühel ju tõesti erinev ajumaht. On inimesi, kes ütlevad, et Tarantino on idioot, sest unustas ära, et Vincent Vega sureb "Pulp Fiction"-i keskel, aga filmi lõpus kõnnib ikka elusa ja tervena kohvikust välja.

see on interneti Leim!!! Sa ei tohi mulle teha nii :D See on Leim!!! Sa solvad mind niimoodi. Loomulikult igal inimesel on erinev ajumaht. Said alles nii hilja teada, minu kaastunne.
Ja ma jah kahjuks pole vesipea ja ei varja seda teiste eest.
Suur pea , suur ajumaht :S ajujaht wateva.. Pead ennast paremaks inimeseks kuna sul on siin kõva roll ja oled palju kommenteerinud.
Who give's a shit.
Andke minna, ma tulen!
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Enne kui siin päris teemaväliseks tapmiseks läheb, siis kolige õige Möla teema alla ümber.

Teate küll. Rikub ju antud teema mõtte ära.

Aitäh.
Last edited by LiveForThis on 09. December 2010, 02:06, edited 2 times in total.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

Igaühel ju tõesti erinev ajumaht. On inimesi, kes ütlevad, et Tarantino on idioot, sest unustas ära, et Vincent Vega sureb "Pulp Fiction"-i keskel, aga filmi lõpus kõnnib ikka elusa ja tervena kohvikust välja.

ta vist ei mõelnudki sind selle all , a ma ei tea kah . samas on ju inimesi kes ütlevad et rambo on mindfuck , tuli püsssiga ja tulistas TÄIELIK MINDFUCK
Last edited by Loop on 09. December 2010, 02:06, edited 1 time in total.
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

ruut wrote:Rain, ära kurjusta. Mõne mind on lihtsalt kergemini fuckitav kui teistel.

no seda sa räägid küll valedele kõrvadele . silmadele. suule.
täiesti mööda ikka.
sa võid filmist oma MF'i saada, aga ma olen selle juba elus mitu aastat kogenud ja mingi teema, et minu mind on kerge fakkida siis palun #####
Andke minna, ma tulen!
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

d4ncestyle wrote:Sa solvad mind niimoodi. Loomulikult igal inimesel on erinev ajumaht. Said alles nii hilja teada, minu kaastunne.
Ja ma jah kahjuks pole vesipea ja ei varja seda teiste eest.
Suur pea , suur ajumaht :S ajujaht wateva.. Pead ennast paremaks inimeseks kuna sul on siin kõva roll ja oled palju kommenteerinud.
Who give's a shit.
d4ncestyle wrote:no seda sa räägid küll valedele kõrvadele . silmadele. suule.
täiesti mööda ikka.
sa võid filmist oma MF'i saada, aga ma olen selle juba elus mitu aastat kogenud ja mingi teema, et minu mind on kerge fakkida siis palun #####
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Good, good movie.
Arthur (Joseph Gordon-Levitt) ja Eames (Tom Hardy) olid minu lemmikud. ;-)

9/10
Post Reply