Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Täna vaatasin Shooteri ja Sunshine
Shooterille tugevad 8 punni ja rohkem ma ei pand sellepärast, et see filmi idee on nii kulunenud juba ja sihukesi filme on sadu nii, et idee oleks v6inud nata parem olla... 8/10
Sunshinelle 7 punkti... ise-enesest filmi idee oli väga originaalne aga oleks v6inud teostada selle kuidagi paremalt natuke rohkem actionit v6i noh midagi sellist mis oleks vaataja kaasa haarand, ma oleksin kyll äärepealt magama jäänud..
ja üks asi häiris mind veel, et igakord kui päike seal filmis paistma hakkas v6i noh mingi valgus tuli, siis mu silmadest hakkas vett jooksma ja filmi l6puks oli mul suur peavalu ja silmad kipitasid, et see oli asi mis ajas mind närvi... ma saan aru, et päikese valgus ongi pimestav aga filmis oleks v6inud natuke brightnessi maha v6tta... nii, et 7/10
Shooterille tugevad 8 punni ja rohkem ma ei pand sellepärast, et see filmi idee on nii kulunenud juba ja sihukesi filme on sadu nii, et idee oleks v6inud nata parem olla... 8/10
Sunshinelle 7 punkti... ise-enesest filmi idee oli väga originaalne aga oleks v6inud teostada selle kuidagi paremalt natuke rohkem actionit v6i noh midagi sellist mis oleks vaataja kaasa haarand, ma oleksin kyll äärepealt magama jäänud..
ja üks asi häiris mind veel, et igakord kui päike seal filmis paistma hakkas v6i noh mingi valgus tuli, siis mu silmadest hakkas vett jooksma ja filmi l6puks oli mul suur peavalu ja silmad kipitasid, et see oli asi mis ajas mind närvi... ma saan aru, et päikese valgus ongi pimestav aga filmis oleks v6inud natuke brightnessi maha v6tta... nii, et 7/10
- _eesti999_
- Bond, James Bond

- Ralf
- love <3
Forza wrote:See ei ole soome õudusfilm. USA pigem ikka....
Filmis räägitakse küll inglise keelt, aga päritolumaa on siiski Soome.
Shotgun wrote:Constantine - üsnagi lahe karakter. Film hoidis ka üsnagi tuju üleval.. täitsa vaadatav (ühekordselt). (7/10)
"Constantine" on vinge film jah, tekitasid tuju vaadata, peab siis DVD välja otsima. Vaatasin hiljuti lisamaterjali ka ja tolle putuka/mutukakoletise võitluse alternatiivvariandi kommentaaris öeldi, et algselt pidi see stseen rahaliste raskuste pärast üldse välja jäetama ning siis oleks filmi esimene pool täiesti actionivaene tulnud. Minu ainus probleem "Constantine'iga" ongi justnimelt see, et märulit on vähe. Muidu igati tip-top popkornikas.
Ise vaatasin viimati "Edmondit" (8/10) ja "Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernonit" (7,5/10). Arvustused mõlema kohta saab kätte filmiblogist, aga muidu soovitaks horrorsõpradele kindlasti teist filmi. Nimelt on tegu mockumentaryga sellest, kuidas korralik filmikiller oma tapatöid planeerib. Väga andekas ja originaalne.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf: Constantine'is on kokkuvõtteks üsnagi palju putukatega tegemist, peale su posti hakkasin mõtlema
ei tea, mis värk sellega oli. Actioni-vaene üsnagi jah, palju oli heliefektidele mängitud - ehmatustele. Näitlejad olid muidugi päris head, ja nagu öeldud, Constantine'i karakter väga lahe. Esimene 'ohver' filmis pea täpselt Exorcist'st kopitud.
Teemasse ka lõpuks:
Fargo - no jälle olen sunnitud rõhuma lavastajatele (Coenid) ja näitlejatele, kes panid filmi paika kah. Tõestisündinud lugu? Huvitav.. Aga sisustas aja kenasti ja tegi seda hästi veel peale kauba. Soovitatav film igatahes. (8/10)
Almost Famous - nautisin muusikat. Sisu ise oli kuidagi kumm, mis seal ikka nii erilist, aga rokkmuusikale rõhumine oli hea. (7/10)
Teemasse ka lõpuks:
Fargo - no jälle olen sunnitud rõhuma lavastajatele (Coenid) ja näitlejatele, kes panid filmi paika kah. Tõestisündinud lugu? Huvitav.. Aga sisustas aja kenasti ja tegi seda hästi veel peale kauba. Soovitatav film igatahes. (8/10)
Almost Famous - nautisin muusikat. Sisu ise oli kuidagi kumm, mis seal ikka nii erilist, aga rokkmuusikale rõhumine oli hea. (7/10)
Shotgun wrote:Ralf: Constantine'is on kokkuvõtteks üsnagi palju putukatega tegemist, peale su posti hakkasin mõtlemaei tea, mis värk sellega oli. Actioni-vaene üsnagi jah, palju oli heliefektidele mängitud - ehmatustele. Näitlejad olid muidugi päris head, ja nagu öeldud, Constantine'i karakter väga lahe. Esimene 'ohver' filmis pea täpselt Exorcist'st kopitud.
Teemasse ka lõpuks:
Fargo ei põhine tegelt tõestisündinud lool, aga selle kohta on üks huvitav artikkel küll. Kuigi lõpuks osutus see asi valeks.
Mõrvad, mis said aset filmis, olid tegelikult toimunud, kuid mitte Minnesotas ega North Dakotas, vaid mujal osariikides ega polnud omavahel ühendatud. Näiteks woodchipperi stseen on saanud inspiratsiooni Helle Craftsi mõrvast.
- Cagefactor
- Bond, James Bond