Kalifornia Suht norm. Tänu Brad Pittile enamasti. Lugu ise ei paelunud üldse, ainult see Brad Pitti karakter oli niivõrd hästi välja mängitud, et tegi filmi täitsa nauditavaks kohe.
Highlander - Oli küll kuidagi leim, aga lõpuks suutis ikka mingi määral kaasa tõmmata. Üldpilt siiski väga ei meeldinud. Seriaali sai kunagi vaadatud, eriti ei mäleta, aga minu arust mõjus paremini. (6/10)
We Own the Night - No see oli juba märksa parem vaatamine. Mõnus stoori oli, üpriski nauditav. Näitlejad muidugi viimase peal + stiil. (8/10)
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Väga spets film ikka. Võiks öelda, et üks 2007. aasta üllatusi, kuna ma ei uskunud, et see mulle nii suurt muljet avaldab. Kõik on kenasti paigas ja mulle meeldis filmi aeglane kulgemine väga. Sai kauem nautida Ja ka Nick Cave'i komposeritud soundtrack on märkimist väärt.
Tais toi! - Üsna lõõgastav ja nauditav prantsuse huumor. Depardieu ja Reno on pagana hea duo ja äärmiselt vastandlikud karakterid olid ka hästi välja mõeldud. (7,5/10)
Undisputed - Ei haaranud. Vaatasin korra ära, noh, oli midagi nagu.. mida rohkem edasi-tagasi kerisin, seda rohkem pinda hakkas käima. Ikka kõvasti paremaid poksidraamasid siin ilmas, kui see. (6/10)
Sweeney Todd - ülim pluss on see, et ta nii omapärane oli. Lugu oli küllaltki muinasjutulik välja mõeldud, aga käib täiesti. Näitlejad olid ka vist otse Sigatüükast, niiet mis seal ikka toriseda - hea film! (9/10)