Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
uLtImAtEcRiTiC wrote:rauls wrote:Võimas lavastajadebüüt Aronofskylt. Visuaalselt äärmiselt nauditav nagu Aronofsky filmid ikka.
See ju täiesti andmebaasis olemas
Kurat, ma loll otsisin Filmide nimekirjast seda ühe i-ga nagu inglise keeles
Minu arust võiks Filmiveebis filmide nimekiri olla tähestikulises järjekkorras ka inglise keeles. Nii oleks tihtilugu filmi lihtsam leida.

6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

World War 3 - The Movie: 8/10
Alternatiivajalooline mockumentary Ida-Berliini rahutustest ja nende võimalikust jätkust III Maailmasõjana.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/
Last edited by Ronet on 29. May 2011, 00:57, edited 1 time in total.
Päevik | 2021

Päevik | 2021

- Spellbound
- Ristiisa

Uuu seda olen kaua oodanud, tänud meelde tuletamast 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3

Juba seda koledalt photoshopitud posterit vaadates jääb mulje, et tegu on mõne eriti rämpsuse STV jurtsuga, aga üllatus missugune, see on hoopis kohati äärmiselt terav ja tõeliselt vaimukas kullatükk, vähemalt omasuguste seas. Mõnus kiiksuga neo-noir kerge acid'i all ja lisaks sellele veel suur hulk pööraselt andekat dialoogi - "His name is Russell. He's a white dwarf gone supernova"
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora