"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Cool, tõsta ümber kui huvi on. Imestasingi, et miks search mulle kumbagi ette ei löö kuigi enda teada olin ma vähemalt 30DON-i rubriiki lugenud.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
The American (2010) Ebavajalik ja ebaloogiline film mingist palgamõrvarari moodi vennast. Asi lihtsalt ei püsinud koos. Ei saa aru, mida Clooney sealt otsis. Võimalik, et naisi - filmis on kolm kaunist 40. eluaastale lähenevat naist... ühtlasi tõstavad nad ühe punkti võrra hinnet...
2/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
8: The Mormon Proposition Dokumentaal mormooni kiriku hämaratest telgitagustest ja muust sahker-mahkerist. Usupimedusel ja ignorantsusel ei paista lõppu olevat, muud ei oskagi kosta.
Nimetatud mitmete filmiasjatundjate poolt parimaks kontsertfilmiks, mis eales tehtud, ja jääb üle vaid nõusolekunoogutusi poetada. Talking Headsi esinemised on energilisemad kui viis triipu amfetamiini teinud punkar Harjumäel ning film ise kaasahaaravam kui suur osa Hollywoodi põnevikest. Eriti meeldisid lugudest "Once in a Lifetime" ja "Burning Down the House". Filmi lõppedes olin kusjuures täiesti higine ja seda pea-jala muusikaga kaasa liigutamisest. 9/10