Jälgin jätkuvalt huviga ja naeran endiselt südamest.
Psycho Dad!
Tuvikesed
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Tuvikesed
Kui ma väiksena sattusin vaatama Married with Children, tähendas see seda, et olin uskumatult kaua üleval olnud.
Tol ajal eriti ei meeldinud - ei saanud aru naljadest, tegelased tundusid imelikud ning publik kiljus jube palju. Viimasel ajal olen sattunud vaatama mitmeid episoode ja peab tõdema, et täitsa hea on.
Aus ülestunnistus: mulle ei meeldi Al Bundy, loid ja saamatu tegelane. AGA temapoolsed ütlemised võivad olla väga teravad ning marunaljakad. Isegi kui naljade sisu võib olla kohatu või tavaelus mind ärritada, ei suuda ma mitte naerda.
Hmm, kunagi tulevikus võtan vist seriaali korralikult ette.
Aus ülestunnistus: mulle ei meeldi Al Bundy, loid ja saamatu tegelane. AGA temapoolsed ütlemised võivad olla väga teravad ning marunaljakad. Isegi kui naljade sisu võib olla kohatu või tavaelus mind ärritada, ei suuda ma mitte naerda.
Mulle on koguaeg see seriaal meeldinud ning lapsena vaatasin õhtuti ikka seda, kuigi viimasel ajal on veidi kopp ette tulnud. Kuigi hetkel on tulnud jälle u nädalane vahe kui ma ei ole telekat vaadanud.
Ei saa üle ega ümber, et ma olen "Tuvikestele" vähemalt viis tiiru peale teinud. Või viisteist. Ja iga kord on mõni osa, mida ma ei ole näinud. Sari, mida ikka korra elus võiks vaadata;)