Foobiad

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Koletis wrote:foobia v nii kardan t-särke millele on liiga kitsas krae. Joppe v mantli eest kinni panemist. hulkuvaid koeri, madusi, medaljoone asju kaelas kanda kuigi väga meeldib seda teha aga ei hakkan lämbuma ja öökima. salli ümber kaela panna.

No jeebus küll, õpi korralikult kirjutama ja kirjavahemärke õigesti kasutama. Kui ma väga tahaks suudaks ma isegi välja lugeda, mida sa üritad öelda, aga vot.. ei taha. :vihane:

Ja nii palju veel, et seda kitsa-krae-ja-kaelaehete-hirmu tunnevad enamasti need, kellel on sündides nabanöör ümber kaela olnud või kellel on varases lapsepõlves mingi taoline kägistamisõnnetus juhtunud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Ja nii palju veel, et seda kitsa-krae-ja-kaelaehete-hirmu tunnevad enamasti need, kellel on sündides nabanöör ümber kaela olnud või kellel on varases lapsepõlves mingi taoline kägistamisõnnetus juhtunud.

Tegelikult võib see ühe mingisuguse haiguse tunus ka olla, kui tekib nt. salli kandes poomistunne.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Eriti foobiaid polegi.
Ainult et ma ei suuda üles vaadata (näiteks palli mängides vms). Ei julge!
Ja olen kõrgendatud valves peale õudukate vaatamist õhtul. Usun,et iga hetk hüppab kuskilt mingi peletis või asi nurga tagant välja. Pidevalt vaatan enda selja taha. :irw:
xXxXx
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by xXxXx »

ma kardan julmalt arste :? ja haiglaid :shokeeritud:
see on lihtsalt jube (brr..) :shokeeritud:
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

kitsad ja kinnised ruumid(ma ei peaks vist 10min kirstus olles vastu :P) , suured kõrgused kuigi tahaks teha jubedalt langevarju hüpet sest juba benijhüoe oli mega.Putukaid ka ei salli kui neid on palju
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

xXxXx wrote:ma kardan julmalt arste :? ja haiglaid :shokeeritud:
see on lihtsalt jube (brr..) :shokeeritud:

Mul on sama asi, teinekord tekib selline mõte, et enne sureks vist ära kui laseks veel mingi opi teha.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Mina kardan ka arste ja haiglate lõhn ajab peaaegu oksendama, veel kardan verd, võõrastest wc-dest laipade leidmist (vist liiga palju filme vaadanud, aga asi on naljast kaugel :S), surma, haigusi, igasuguseid putukaid ja roomajad, baktereid, kohati esinemist, pimedat, auto alla jäämist, bussile hilinemist, asjade kaotamist, millegi äraunustamist.... Prr, mul tekib enda vastu ka foobia, ma tunnene ennast creepyna, sest ma nii paljusid asju kardan :P
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Priit wrote:Tegelt foobia ja lihtsalt kartmine on ikka kaks eri asja!

Tsiteerin oma lauset.
There was a HOLE here. It's gone now.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Priit wrote:
Priit wrote:Tegelt foobia ja lihtsalt kartmine on ikka kaks eri asja!

Tsiteerin oma lauset.
Mhmh. Ma jäin mõtlema ja tuli meelde veel 1 asi,mida ma ikka saan vabalt foobiaks nimetada.
Ma ei suuda poes kaardiga maksta! Never ever.
Olen hirmul,et pole raha või kindlasti läheb midagi valesti jne.
Ma ei suuda rahulikult poes olla ja šopata. Noh,muidugi... Miks ma raha välja ei võta? Alles paar päeva tagasi oli nii,et automaat katki ja noh ma muidugi oma kaardiga paanikas. Mõtlesin ainult sellele,kuidas ma kassas maksan.
Praegu kirjutan ja muigan,kuid poes olen hullumas. :|
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kuigi hirmude teemat pole siis ma kardan mardisante. For real.
Ja foobia atleetvõimlemine või see hobuse ja rööppuude peal tõmblemine.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

ma kardan sitaks kinniseid ruume, kummita panemist ja seda, kui õhupall katki läheb :D ma ei saa aru, millegipärast kardan jõhkralt õhupallipauku ja üldse õhupallid on ebameeldivad asjd minu arust.
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

kõrgust ma otseselt ei karda, aga võib juhtuda nii et kui lõpuks alla jõuan siis hakkab järsku pea tagantjärgi nii ringi käima et tund aega püsti ei saa.
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

hau wrote:Kuigi hirmude teemat pole siis ma kardan mardisante. For real.
Ja foobia atleetvõimlemine või see hobuse ja rööppuude peal tõmblemine.

Kusjuures mardisante tuleb karta, üks neist juba ründas mind purjuspäi Hirvepargi lähistel kui mul polnud talle kommi anda, tüüp nägi välja ka juba vähemalt 40 :shokeeritud:
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Ma kardan paljusid asju kuures - tigusid, ämblikuid ja ükskõik milliseid putukaid (peale sipelgate ehk), kõrgust, õudusfilme (kuna ma ''elan nendesse sisse'', ma ei suuda neid tuimalt vaadata), operatsioone (ja igasuguseid... lõikamisi. samas verd ennast ma ei karda.), üksindust ka vist.

Siis mõnes filmis on näiteks olnud stseene, kus inimesed on kitsas tunnelis (ei tule praegu ette), see hirmutab väga, sest et see tekitab tunde, et inimene jääb sinna kinni või midagi sellist... See on tõsiselt õudne.

Lõikamisega seoses tahtsin ma lisada veel lahkamise - see on kõige õudsam asi, mida üldse võib mõelda. Õnneks ma ei ole seda näinud ja ei taha ka.

Aa, siis ma kardan veel mikroskoobiga vaatamist. Ma olen lubanud endale, et rohkem ma seda ei tee, kuna ma ei taha end shokeerida (ma vaatasin küll kive ja selliseid asju, aga siiski).
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

kardan igasuguseid putukaid, kuid kõige rohkem siiski ämblikuid & herilasi ja see ka mu ainus foobia.
Post Reply