Forum Cinemas kinod (Plaza/Kosmos/Ekraan/Astri)
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Neid vaevab vist tõeline pankrotioht, sest tuleb välja, et ka popkorni-jookide hind on meeletult tõusnud (sõbra combo on 5,50 eurot) ning enam kui 150 minutit kestvad filmid on kõrgema piletihinnaga. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Tegin IMDb's kiire otsingu ning viimase nelja aasta jooksul on ainult neli Hollywoodi filmi olnud pikemad kui 150 minutit:
The Dark Knight - 152 minutit
Australia - 165 minutit
Harry Potter and the Half-Blood Prince - 153 minutit
Seega rohkem raha see neile ilmselt sisse ei too, kuid viitab rahalistele probleemidele küll...
The Dark Knight - 152 minutit
Australia - 165 minutit
Harry Potter and the Half-Blood Prince - 153 minutit
Seega rohkem raha see neile ilmselt sisse ei too, kuid viitab rahalistele probleemidele küll...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Päris nii see ka ei ole. Nägin Facebookis seda combo hinna kaebust ja tahtsin nende kodulehelt hinnakirja vaadata ning jäi selline veidrus silma. Tegelikult paar päeva tagasi käis ka uudistest läbi, et Plazas ümardati piletihinnad alla poole ja muud hinnad üles poole aga poleks osanud uskudagi, et ümardamine toimub 70% hinnatõusuga. Samas mina olen selle poolt, et kinodes popkorni üldse ei müüdaks.
Ja mis Solarise kino külastatavusse puutub siis mida vähem seal inimesi käib, seda rohkem on seal minule ruume, nii et minu poolest on sellega kõik korras...
Ja mis Solarise kino külastatavusse puutub siis mida vähem seal inimesi käib, seda rohkem on seal minule ruume, nii et minu poolest on sellega kõik korras...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kickflick wrote:Kultuursem oleks jätta jope garderoobi ja teatrites on näiteks garderoob alati tasuta.
Ma ei tea, ma eriti ei võrdleks kino ja teatrit kultuurilisel tasandil. Ühe jaoks sa ikka valmistad ennast ette, ostad pileti ammu ette ära, paned pintsaku selga ja näed igatpidi viks ja viisakas välja. Teisel juhul lähed millal tuju tuleb, vaatad mingit ajuvabat möllu, jood limonaadi ja sööd popkorni.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Forum Cinemas ühtlustab nädalavahetuse kinopiletite hindu
Lühidalt: Plaza ja Ekraani piletihinnad tõusevad. Kohati lausa enam kui kahekordseks.

Lühidalt: Plaza ja Ekraani piletihinnad tõusevad. Kohati lausa enam kui kahekordseks.

Last edited by eerik on 06. May 2011, 12:11, edited 1 time in total.
eerik wrote:Milliseid hindu võiks märtsis tõsta?
Kõik peldikud tasuliseks
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Mul isegi veidi kahju nendest. Ilmselt ajasid nad monopoli tingimustes oma kinode ülevalpidamiskulud pidevalt kõrgemaks ning kulude vähendamise asemel suurendati hoopis tulusid piletihinda tõstes, sest konkurentsi puudumine seda võimaldas. Kui aga konkurent umbes 40% madalamate hindadega turule tuli, pidid nad muidugi piletihinnad alla lööma, kuid ma ei saa aru, miks nad siis hinnad nii madalale lasid, et enam hakkama ei saa. Eks nüüd tuleb konkurentsiga ära harjuda.
Mina, kui Kinofänn, pean nüüd nädalavahetusel ja reede õhtul endise 3,2 € asemel maksma 4,5 €. Päris korralik hinnatõus 
Last edited by rauls on 16. February 2011, 22:58, edited 1 time in total.