Must luik
Moderator: Meeskond
Lõpuks nägin selle suurepärase filmi ära . Kuulub kindlasti mu 2010 .aasta filmide esikolmikusse.See film oli lihtsalt jalust rabav - kaasahaarav sisu & muusika , head sisupöörded ja tipptasemel näitlejad -Vincent Cassel ,Mila Kunis ja Natalie Portman. Kuid nende seast toon kindlasti esile Natalie Portmani ,kes lausa hiilgas oma rollis. Ja see mis ta selle rolli jaoks kõik tegema pidi , lausa vaimustav.
Ja lõpu koha pealt ütleks,et see oli just selline lõpp , mis muutis selle filmi veelgi täiuslikumaks.
10/10
Ja lõpu koha pealt ütleks,et see oli just selline lõpp , mis muutis selle filmi veelgi täiuslikumaks.
10/10
- bulgaarlane
- Batman alustab

Loe Sopranol eelmisel leheküljel postitatud linki teooriast selle ema kohta. Ise vaatasin ka just teist korda filmi ära ning olen üsna kindel, et see teooria peab paika. Igaljuhul ülihea film ning loodan, et saab ka omale kohalikest poodidest bluray kunagi ostetud. 9/10Pixie wrote:Juhtusin filmi taas nägema. Ka seekord, olles filmi enne näinud, ei andnud Nina ema rahu, midagi tema juures on väga off.Vähemalt seekord arvas vaatamiskaaslane sama, ei tundugi ainult mulle.
Ei mõista selle filmi fenomeeni. Pärast vaatamist tundus küll hea film, aga sellist haipi ja kiidulaulu ta küll väärt ei ole. Kaua võib see lõhestunudisiksuse teema nii huvitav ja sensatsiooniline olla(Mitte, et ma isiklikult kunagi selle andunud fänn oleks olnud)? Kas Figh Club-ist, Secret Window-st(Mis mõlemad paremad filmid) ja veel paljudest teistest vähem tuntud sama žanri filmidest ei piisanud.
- Spellbound
- Ristiisa

Aronofsky kohtus 2001. aastal Kon`iga, kuid väidab, et tema filmis ei ole Koni mõjusid, aga kasutas Requiem for a Dreami puhul teadlikult stseene Perfect Bluest.
Perfect Blue ja Requiem for a Dream
Perfect Blue ja Black Swan
Perfect Blue ja Requiem for a Dream
Spoiler :
Perfect Blue ja Black Swan
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Re:
Vat de fak, mingi film balletist ja Luikede järvest, lihtsalt ei taha näha, mõtlesin ma. Vaatasin kohustuslikus korras ära ja ausalt öeldes on mul palju nö 10 p filme, aga see oli nagu täiesti ootamatu üllatus. Kuna ma nii macho mees olen, siis ei täi sellise sügavlummava sisu eest üle 8 punkti siiski anda.
8/10
8/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Re: Must luik
Darren Aronofsky on lihtsalt suurepärane lavastaja.
Suurepärane film ja Portman oli super.
8/10
Suurepärane film ja Portman oli super.
8/10
Re: Must luik
Mulle väga meeldis. Filmi m6te oli iseenesest väga lihtne, kuid j6uti sinna huvitaval viisil, mis mind haaras kaasa.
9/10
9/10