Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!
Black Mirror – "The National Anthem", esimene kolmest episoodist. Tegemist Charlie Brookeri vaimusünnitisega, millest ta lähemalt räägib siin.
Päris mõtlemapanev vaatamine oli.
Päris mõtlemapanev vaatamine oli.
Misfits 3x04-3x06 - Lahe on küll ja värki.. Tho ei ole enam seda tunnet, et ootan iga nädal pingsalt uut osa. Dunno miks.
Hung 3x09-3x10 - Lenore on yummy ikka.
Homeland 1x08-1x10
Dexter 6x10 - Tapab aega. Tundub, et hakkab vaikselt põnevamaks minema.
Hung 3x09-3x10 - Lenore on yummy ikka.
Homeland 1x08-1x10
Dexter 6x10 - Tapab aega. Tundub, et hakkab vaikselt põnevamaks minema.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Band of Brothers Episode 5 - Lõpuks võtsin ka sarja käsile ning tegemist on ühe eepilisema sarjaga. Tekitab alati hea tunde (vaadates) kuigi ka kurbust.
- Spellbound
- Ristiisa

Homeland
The Walking Dead
Fringe
Family Guy
Simpsonid
ehk siis kolm viimast osa.
Robot Chicken 1x01-02
The Walking Dead
Fringe
Family Guy
Simpsonid
ehk siis kolm viimast osa.
Robot Chicken 1x01-02
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Boardwalk Empire 2x11
Should make an interesting season finale, can't wait!
Should make an interesting season finale, can't wait!

- LiveForThis
- Ristiisa

Defexer wrote:Band of Brothers Episode 5 - Lõpuks võtsin ka sarja käsile ning tegemist on ühe eepilisema sarjaga. Tekitab alati hea tunde (vaadates) kuigi ka kurbust.
Umbes sama tunde tekitab ka The Pacific. Kuigi isiklikult pean BoB märksa paremaks. Eepiline on BoB tõesti. Unustamatud hetked aastate tagant.
Homeland S01:E10 - senini pole kvaliteet langenud. Nauding.
American Horror Story S01:E09 - suure-"f**king"-pärane. Nii klassikaline, aga nii pagana värske. Nauding.
Family Guy S10:E08 - nalju jätkus konstantselt, jalad kõhu alt välja.
The Simpsons S23:E08 - käib kah, tavaline.
The Walking Dead S02:E07 - no mida teha kuradid uimerdate ühes pagana farmis, ulute ja rasestute nagu mingi naistekari. Daryl ja Shane on ainukesed, kes korda lähevad. Antud episoodi lõpp oli badass.
Fringe S04:E07 - vana hea Fringe, aga käimasolev hooaeg otsib senini õiget teed. Pinget on vähe.
Robot Chicken S01:E01-02 - äge.
Viimasel ajal üldiselt ikka tavapärane jooksev kraam ala Boardwalk Empire, Homeland, Misfits, Dexter, SoA, Supernatural, Talking Dead, Merlin jne + veel igast komöödiad sunny philli, HIMYM, commu, parks and rec, simpsonid, family dad, onion NN jms viimased osad. Igastahes SoA hooaja finaal oli täna, ma ei jäänud rahule.
Mis uuemat aga..korjasin nt korduvate soovituste peale American Horror Story üles ja täitsa lõbus, nüüdseks episoodidega järjel ja rahul.
Lisaks peale pooleaastast pausi hakkasin Scrubs'i edasi vaatama, kuskile kolmanda hooaja keskele olin pooleli jäänud kevadel ja ära tüdinenud. Nüüd aga ajaviiteks vaatasin ühe hooaja veel otsa ja tundus värskem ja täitsa vaadatav jälle.
Lisaks otsustasin oma mõttetu eelarvamusliku vihavaenu Mad Men'i suhtes lõpetada ja vaatasin esimese hooaja ära. Mõtlen präegast et suht veider, nimelt ma olin sest sarjas mõnusalt sillas, aga nüüd juba nädal mööda läinud.
Penn and teller: Tell a lie jooksis ka vahepeal läbi, ma saatsin Penn&Tellerile hate-maili paar nädalat tagasi btw.
Hakkasin eila tegelt Carnivàle vaatama, jeesus palju aastaid see mul sarjalistis olnud on. Tundub et siit võib tulla maraton.
Just meenus tegelt, et ma sügisega olen kuidagi suutnud Modern Family ära vaadata, ilma et mul sest sarjast sooja ega külma oleks olnud, absull ei mäleta kuidas või millal see juhtus.
Mis uuemat aga..korjasin nt korduvate soovituste peale American Horror Story üles ja täitsa lõbus, nüüdseks episoodidega järjel ja rahul.
Lisaks peale pooleaastast pausi hakkasin Scrubs'i edasi vaatama, kuskile kolmanda hooaja keskele olin pooleli jäänud kevadel ja ära tüdinenud. Nüüd aga ajaviiteks vaatasin ühe hooaja veel otsa ja tundus värskem ja täitsa vaadatav jälle.
Lisaks otsustasin oma mõttetu eelarvamusliku vihavaenu Mad Men'i suhtes lõpetada ja vaatasin esimese hooaja ära. Mõtlen präegast et suht veider, nimelt ma olin sest sarjas mõnusalt sillas, aga nüüd juba nädal mööda läinud.
Penn and teller: Tell a lie jooksis ka vahepeal läbi, ma saatsin Penn&Tellerile hate-maili paar nädalat tagasi btw.
Hakkasin eila tegelt Carnivàle vaatama, jeesus palju aastaid see mul sarjalistis olnud on. Tundub et siit võib tulla maraton.
Just meenus tegelt, et ma sügisega olen kuidagi suutnud Modern Family ära vaadata, ilma et mul sest sarjast sooja ega külma oleks olnud, absull ei mäleta kuidas või millal see juhtus.
Community 3x09
How I Met Your Mother 7x12
Two and a Half Men 9x11
Breaking Bad 2x11
Suits 1x07
Two and a Half Men 9x11
Breaking Bad 2x11
Suits 1x07
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Hea ülesehitus, värskendav
"Robin: "Nice try dude! I wouldn't go to Cleveland for 125million dollars paid over six years."
Ted: "Still? Still with the LeBron jokes?"
The Soup 07.12.2011
AGAIN

Suburgatory - 1x09
LOL, 3 in a row.
Community 3x10

Troy & A B E D
OH C'MON! GO Jeff!
Hea ülesehitus, värskendav
"Robin: "Nice try dude! I wouldn't go to Cleveland for 125million dollars paid over six years."
Ted: "Still? Still with the LeBron jokes?"
The Soup 07.12.2011
AGAIN

Suburgatory - 1x09
LOL, 3 in a row.
Community 3x10

Troy & A B E D
Spoiler :
OH C'MON! GO Jeff!
Spoiler :
Raising Hope 2x09
Community 3x10
Breaking Bad 2x12
Suits 1x08
Community 3x10
Breaking Bad 2x12
Suits 1x08
Sopranod teist korda
Pole eriti seriaalide vaataja muidu, ainsad mis elu jooksul läbi vaadatud on on järgmised:
Prison Break (üks esimesi seriaale mis paelus mind teleka ette iga osa ootama)
Band of Brothers (avastasin selle küllaltki hilja, aga siis sai mõne päevaga ka ennastunustavalt läbi vaadata)
Pacific (sama jutt mis eelmisel)
Sopranod 2x läbi vaadatud ja vaataks veel korra
Edit: a ei Walking Dead osi ootan ka hoolega.
Pole eriti seriaalide vaataja muidu, ainsad mis elu jooksul läbi vaadatud on on järgmised:
Band of Brothers (avastasin selle küllaltki hilja, aga siis sai mõne päevaga ka ennastunustavalt läbi vaadata)
Six-Fo wrote:Sopranod teist korda![]()
Häid sarju tehtud tegelt mitmeid, antud nimekirja lugedes soovitaks sul ehk tutvuda siukste sarjadega nagu The Wire ja Generation Kill