Lost 12 osa, 5 hooaeg Ei no jah. Arvake mida tahate, aga asi kipub juba päris loogiliseks. Richard on üleüldse mingisugune jääv nähtus sellel saarel. Ju ta on smokey`ga lähedalt seotud vms.
Ma pigem arvan, et Richard on just see, kelle taktikepi järgi kogu saarel toimuv käib. Ise ta muidugi armastab tagaplaanile jääda ja lasta kellelgi teisel näiliselt oma inimesi juhtida - alguses Widmore, siis Ben ja hiljem Locke. Hea osa oli see viimane igatahes.
Ma praegu avastasin ,et viies hooaeg ei jäägi viimaseks. On ikka tarvis küna lõhki ajada...
Vaatasin Eastbound and Down'i esimese peatüki ära. Haigelt andekas ikkagi. Kenny Powers on eriti jõhker värdjas ja ikkagi on võimatu teda vihata ja talle põialt mitte hoida. Observ and Report sai nüüd ametlikult mu mai oodatuimaks filmiks.
T:TSCC 2 hooaja viimane osa oli ikka päris kahtlane. Küsimused jäid ikkagi õhku rippuma ja uued tekkinud küsimused tunduvad kuidagi imelikud. Liiga palju miks-küsimusi tekkis.
Aga tulevikku suundumine on iseenesest hea mõte. Inim-Cameron Allison on ka seal olemas ja sama ka Reese`i vendadega. Weaveri plaan oli siiski üllatus, kuid asi jäi veidi liialt auklikuks ja sama lugu on ka uue time traveliga. Milleks see vajalik siis oli? 3 hooaeg peab tulema.Vähemalt loodan, et tuleb.
T:TSCC - 2x22 Teine hooaeg venis nagu ila. Pangu nüüd pillid kotti ja kõigil rahu majas. Ma ei oota 3. hooaega, kuid kui ikka teevad, eks siis pean edasi vaatama... nagu katk, ei saa sellest lahti. Õigesti tegid kõik need, kes sarja üldse vaatama ei hakanud, sest millestki ilma te pole jäänud v.a. Summer Glau.