Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!
Suits 1x02-03
Nice
Up all Night - 1x01 - ei vaadanud lõpuni, sest iseseisev mõtlemine on tore.
2 Broke Girls 1x01-02
Võimalus, et muutub heaks, aga äärmiselt kaheldav.
Nice
Up all Night - 1x01 - ei vaadanud lõpuni, sest iseseisev mõtlemine on tore.
2 Broke Girls 1x01-02
Võimalus, et muutub heaks, aga äärmiselt kaheldav.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
How I Met Your Mother 7x03 "Ducky Tie"
Polnudki kõige hullem.
New Girl 1x02 "Kryptonite"
Üks ep veel ja siis annan alla.
Raising Hope 2x02 "Sabrina Has Money"
Lõpumontaaž The Belle Brigade - Losers saatel oli esimese hooaja lõpu feel'ga. 0ll, soovitan edasi vaadata.
Side note: alati on naljakas vaadata järgmist postitust pärast 0ll'i EPIC ülevaateid, a la üks jookseb maratoni, teine 100m.
Polnudki kõige hullem.
New Girl 1x02 "Kryptonite"
Üks ep veel ja siis annan alla.
Raising Hope 2x02 "Sabrina Has Money"
Lõpumontaaž The Belle Brigade - Losers saatel oli esimese hooaja lõpu feel'ga. 0ll, soovitan edasi vaadata.
Spoiler :
Side note: alati on naljakas vaadata järgmist postitust pärast 0ll'i EPIC ülevaateid, a la üks jookseb maratoni, teine 100m.
Terra Nova piloot
Mõtlesin, et kuidas kurat nad piloodile läinud 20 miljonit ära kulutasid. Nähtavasti keeras cast viimased paar nädalat sajaseid jointideks ja sõid oma friikaid kalamarjaga. Stuudiodzunglid, greenscreen ja eelmise aasta ühe jubedama telesünnitise "Nikita" stsenaristid ei saa ju nii palju maksta.
Mkay, persse see CGI, tehku minupärast või vineerseinte taustal, aga ma tõesti murdun kuulates seda rumalat dialoogi, karjuvalt ebaloogilist käitumist ning kaugele-kaugele ettenähtavat sündmusteahelat.

"Isa, sa ei ütle mulle mida ma teha võin! Ma olen suur poiss ja käin kellega tahan!"
Halva teleseebi stampkäigud at motion vaid loetud tunnid peale vanglapõgenemist, ajasrändamist, napilt ellu jäämist, esimest korda värske õhu hingamist ning esimest korda selge taeva ja dinosauruste nägemist. Telemundo exelente high five BFF.
Vaatan edasi tho. On väga võimalik, et need rumalused tuleb kirjutada piloodi kõrgendatud ootuste or wadeva arvele ja edasi jätkub asi viisakalt huvitavas vormis.
Mõtlesin, et kuidas kurat nad piloodile läinud 20 miljonit ära kulutasid. Nähtavasti keeras cast viimased paar nädalat sajaseid jointideks ja sõid oma friikaid kalamarjaga. Stuudiodzunglid, greenscreen ja eelmise aasta ühe jubedama telesünnitise "Nikita" stsenaristid ei saa ju nii palju maksta.
Mkay, persse see CGI, tehku minupärast või vineerseinte taustal, aga ma tõesti murdun kuulates seda rumalat dialoogi, karjuvalt ebaloogilist käitumist ning kaugele-kaugele ettenähtavat sündmusteahelat.
Spoiler :

"Isa, sa ei ütle mulle mida ma teha võin! Ma olen suur poiss ja käin kellega tahan!"
Halva teleseebi stampkäigud at motion vaid loetud tunnid peale vanglapõgenemist, ajasrändamist, napilt ellu jäämist, esimest korda värske õhu hingamist ning esimest korda selge taeva ja dinosauruste nägemist. Telemundo exelente high five BFF.
Vaatan edasi tho. On väga võimalik, et need rumalused tuleb kirjutada piloodi kõrgendatud ootuste or wadeva arvele ja edasi jätkub asi viisakalt huvitavas vormis.
- LiveForThis
- Ristiisa

Suburgatory S01: E01 - Nupukas ja koomiline ning üleüldse täiesti toimiv satiir. Alan Tudyk!
Vaatan edasi.
Awkward. S01: E01 - Täitsa tore. Elevust ei tekitanud. Aga dialoogid ja sisuline pool oli küll tavalisemast kõrgema tasemega.
Vaatan edasi.
Modern Family S03: E03 - Keskmisest õnnestunum episood. Phil
How I Met Your Mother S07: E03 - Hea.
Two and a Half Men S09: E02 - Jumal hoidku kui igav huumor. Vist jätan pooleli, kui järgmise osaga sama hull olukord on. See sari on vist alati sama kvaliteediga ringelnud. Ju siis pole minu maitse.
American Dad S07: E01 - Lame
New Girl S01: E02 - Igav. Paar osa veel, siis mingu nad seenele.
Vaatan edasi.
Awkward. S01: E01 - Täitsa tore. Elevust ei tekitanud. Aga dialoogid ja sisuline pool oli küll tavalisemast kõrgema tasemega.
Vaatan edasi.
Modern Family S03: E03 - Keskmisest õnnestunum episood. Phil
How I Met Your Mother S07: E03 - Hea.
Two and a Half Men S09: E02 - Jumal hoidku kui igav huumor. Vist jätan pooleli, kui järgmise osaga sama hull olukord on. See sari on vist alati sama kvaliteediga ringelnud. Ju siis pole minu maitse.
American Dad S07: E01 - Lame
New Girl S01: E02 - Igav. Paar osa veel, siis mingu nad seenele.
Raising Hope 2x02
- LiveForThis
- Ristiisa

The Fades S01: 01 - Briti ulmeõudusseriaal. Päris tõsine kraam. Kaks osa alles väljas. Soovitan.
The Shield 6x10
Ma täitsa saan aru, miks mu isale, kes on eksvõmm, peale viiendat see enam ei meeldi. Saan täitsa aru. Kuid mulle meeldib endiselt väga. Kvaliteetdraama. 6. hooaeg oli järjekordselt aftermath-hooaeg nagu 3., kuid sellegipoolest hea. Hetkel on hinded nii:
5. - 9.5/10
2. - 9/10
4. - 8/10
1. - 8/10
3. - 7/10
6. - 7/10
Tore oleks ainult, kui 6. ja 7. hooaja vahel oleks veidi vahet jäetud, mitte kohe samal päeval jätkatud.
Ma täitsa saan aru, miks mu isale, kes on eksvõmm, peale viiendat see enam ei meeldi. Saan täitsa aru. Kuid mulle meeldib endiselt väga. Kvaliteetdraama. 6. hooaeg oli järjekordselt aftermath-hooaeg nagu 3., kuid sellegipoolest hea. Hetkel on hinded nii:
5. - 9.5/10
2. - 9/10
4. - 8/10
1. - 8/10
3. - 7/10
6. - 7/10
Tore oleks ainult, kui 6. ja 7. hooaja vahel oleks veidi vahet jäetud, mitte kohe samal päeval jätkatud.

Kalevipojad 1x03
Criminal Minds 7x02

Criminal Minds 7x02

- Spellbound
- Ristiisa

Pan Am 1x01
Lahe. Üllataval kombel haaras kohe sisse.
Suburgatory 1x01
Veel vara otsustada, aga esmamulje on hea.
Awkward 1x01-04
Midagi nagu oleks...
Lahe. Üllataval kombel haaras kohe sisse.
Suburgatory 1x01
Veel vara otsustada, aga esmamulje on hea.
Awkward 1x01-04
Midagi nagu oleks...
LEVEL 1
LEVEL 1
How I Met Your Mother 7x02-03
Two and a Half Men 9x02
The Big Bang Theory 5x01
Breaking Bad 4x05
Vana-hea The Big Bang Theory on tagasi! : ) Vähemalt ei ole see ära hakanud vajuma, nagu HIMYM.
Two and a Half Men 9x02
The Big Bang Theory 5x01
Breaking Bad 4x05
Vana-hea The Big Bang Theory on tagasi! : ) Vähemalt ei ole see ära hakanud vajuma, nagu HIMYM.
Re:
Grey anatoomia - 8x03
Kuuldavasti on oodata keerulisi suhtearenguid ja O'Malley ema pidavat külalisesinema sel hooajal.
Mentalist - 4x02
Oojaa, manipuleeriv Jane on tagasi.
Kuuldavasti on oodata keerulisi suhtearenguid ja O'Malley ema pidavat külalisesinema sel hooajal.
Mentalist - 4x02
Oojaa, manipuleeriv Jane on tagasi.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Two and a Half Men 9x02
New Girl 1x01, 1x02
The Cleveland Show 3x01
How to Be a Gentleman 1x01
2 Broke Girls 1x01
New Girl 1x01, 1x02
The Cleveland Show 3x01
How to Be a Gentleman 1x01
2 Broke Girls 1x01
Shadow Line
Loetud minutid peale tähtsa allilmategelase vanglast vabanemist leitakse ta surnult oma autos. Kaks kuuli peas ja seitse kuuli kehas. Vaatajal on võimalus jälgida kuidas kaks poolt - kriminaalid ning politsei - üritavad sama mõrva lahendada.
Väga tumedates toonides, kergelt koomiksilikus maailmas aset leidev suurepärane mõrvamüsteerium.

Esimene mõrv. Esimene väga-väga mitmest.
Loetud minutid peale tähtsa allilmategelase vanglast vabanemist leitakse ta surnult oma autos. Kaks kuuli peas ja seitse kuuli kehas. Vaatajal on võimalus jälgida kuidas kaks poolt - kriminaalid ning politsei - üritavad sama mõrva lahendada.
Väga tumedates toonides, kergelt koomiksilikus maailmas aset leidev suurepärane mõrvamüsteerium.

Esimene mõrv. Esimene väga-väga mitmest.
Suits 3 esimest osa
rahul. hea kerge ajaviide VÄGA hea dialoogiga.

Keegi promos natuke aega tagasi ka vist seda Shadow Line'i, aga nüüd panen kindlalt kõrva taha. Tänud, adi & see inimene, kes seda varasemalt promos.
rahul. hea kerge ajaviide VÄGA hea dialoogiga.

Keegi promos natuke aega tagasi ka vist seda Shadow Line'i, aga nüüd panen kindlalt kõrva taha. Tänud, adi & see inimene, kes seda varasemalt promos.
- Spellbound
- Ristiisa

Community 3x02
Jälle see Britta eneseleidmine.

Parks and Recreation 4x02 - läheb aina paremaks
The Big Bang Theory 5x03
Jälle see Britta eneseleidmine.

Parks and Recreation 4x02 - läheb aina paremaks
Spoiler :
The Big Bang Theory 5x03
LEVEL 1
LEVEL 1