Ilma igasuguste kahtlusteta ütlen, et tegu on kõige nõrgema üllitisega kahepealiselt lavastajalt (Hudsucker veel nägemata tho). Paar pääääris mõnusat nalja ja naerukohta siiski leidus ning loomulikult head näitlejad. Eriti meeldis Billy Bob Thornton'i pisike roll. Aga muidu ikka päris nõrk film. Ladykillers meeldis ka rohkem. 5/10 IC'le.
Pean ka ära vahtima, mul endal ongi ainult Hudsucker ja seesama Intolerable nägemata Coenitelt.
The Roost Ti Westi debüütfilm, mis House of the Devil'iga kõrvutades jättis küll väga kesise mulje. Plussid tulevad vaid must-valge saatejuhiga sisse- ja väljajuhatuse eest, mis proovis järele teha Ameerika kunagisi hilisõhtuseid horror special'eid.
Erotic Ghost Story Vaime polnud aga erootikat see-eest korralikult. Sellele lisaks näpuotsaga mütoloogiat (inimeseks saamist ootavad libarebased olid otsekui Pu Songlingi juttudest), wu xia'd ja loomulikult pidevalt riideid kaotavaid hiina näitsikuid. Mulle täitsa meeldis.
Üsna unustatav ja mitte kuigi meeldejääv. Sisult oli film omamoodi värske - käsitleti subkultuuri ja spordiala, mida mina pole varasemalt üheski linateoses näinud - kuid samas oli lugu kuidagi masendavalt lihtne ja ebaerutav. Stseen Ellen Page'i ja Landon Pigg'iga basseinis oli parajalt tobe. Küll aga olid positiivseteks külgedeks Drew Barrymore ja Kristen Wiig - mõlemad väga vahvad ja andekad neiud, esimene neist siis nii kaamera ees kui ka taga. Ka Juliette Lewis oli üllatavalt tore. Vaatasin filmi puhtalt Ellen Page'i pärast, kuid tõtt-öelda jäi tema täitsa tagaplaanile.
The Departed 2006. aasta BP läks väga õigesse kohta. Esimene 10/10 film sellel aastal. Nüüd ootusärevus seoses Shutter Island'iga suurenes veelgi.
The Hudsucker Proxy Sai ära vaadatud, et lõpetada ära enda missioon nimega "Vaata ära kõik vendade Coen'ide filmid". THP oligi viimane nende täispikk film, mis veel nägemata oli. Kuigi mulle see eriti hullult peale ei läinud, ütlen ikkagi, et tegu on väga muheda ning väga mõnusalt humoorika ja fantaasiarikka teosega, mis võrreldes muude Coen bros. filmidega on teenimatult vähe tähelepanu saanud. 6/10