Muusika concentration
Moderator: Meeskond
Re: Muusika concentration
Mõtlesin eile päris pikalt igasuguste artistide peale, mis selle esimese vihjega võiksid seostuda. Ei The Cure ega House of Pain kõlanud sedavõrd leidlikult, kui Ralfi poolt pakutud Beach House. Ja kuna varasem praktika on näidanud, et Garli concid on leidlikult koostatud, siis ei saanud nimetatud artiste tõsiste kandidaatidena võtta.
Inspiratsioon vastamiseks pärineb indie sildi all kokku koondatud playlistis, mida eile kuulama sattusin. Mingi algoritmimaagia kaudu kalkuleeritakse järjepidevalt välja, et Beach House peaks mulle sümpaatne olema. Not true.
Artisti osas jääks seega Ralfi poolt öeldu juurde, aga lugu on pigem Levitation?
Inspiratsioon vastamiseks pärineb indie sildi all kokku koondatud playlistis, mida eile kuulama sattusin. Mingi algoritmimaagia kaudu kalkuleeritakse järjepidevalt välja, et Beach House peaks mulle sümpaatne olema. Not true.
Artisti osas jääks seega Ralfi poolt öeldu juurde, aga lugu on pigem Levitation?
Sa ei eksi! 
Beach House on hea öömuusika.
Beach House on hea öömuusika.
- Ralf
- love <3
Talking Heads - Psycho Killer?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Talking Heads - Psycho Killer?
Eh, tundub nii. Ma mõtlesin, et esitajaks on 3Pead, aga looga jäin hätta.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jah, ka mina oleks 3pea puhul looga hätta jäänud. Sest olen nende nime näinud üksnes tuntud lugude remixide või versioonide või millegi sarnase juures.
Ralf jätkab.
Ralf jätkab.
- Ralf
- love <3
Forzelius wrote:Canned Heat - Bullfrog Blues
Pane uus
Üks loopilt võib natuke NSFW-häiriv olla ning paar märki on ka, igaks juhuks mainin.
Artist:
Lugu:
Artist:
Spoiler :
Lugu:
Spoiler :

Black Mountain - Queens Will Play?
- Ralf
- love <3
The Mamas & the Papas - California Dreamin' ?
Ralf wrote:The Mamas & the Papas - California Dreamin' ?
Jep!