LiveForThis wrote:Blood: The Last Vampire 2009 5/10 Miks Jaapani filmides on peaosas alatihti korealane?
Aga see pole Jaapani film!
Okei, okei, osaliselt Jaapani film. Lavastaja ka ju mitte-jaapanlane. Sel juhul saab vist andeks anda? Võib olla, aga ikkagi korealane, kes mängis jaapanlast.
Mul on hea meel, et ma selle vaatamisega nii kaua viivitasin, sest HD pildiga on sellist spektaaklit lausa lust vaadata. Avastasin ka, et Leo DiCaprio rahade abil valmistavad ameeriklased sellest praegu ka enda versiooni, sama lugu on ka muide Ninja Scroll'iga.
kbong wrote:Avastasin ka, et Leo DiCaprio rahade abil valmistavad ameeriklased sellest praegu ka enda versiooni, sama lugu on ka muide Ninja Scroll'iga.
Appi, nad teevad selle siiski? Umbes aastake tagasi käisid jutud uusversioonist, kuid viimasel ajal ei olnud ma sellest midagi kuulnud ning eeldasin seega, et see tõmmati pistikust välja.
Mul on hea meel, et ma selle vaatamisega nii kaua viivitasin, sest HD pildiga on sellist spektaaklit lausa lust vaadata. Avastasin ka, et Leo DiCaprio rahade abil valmistavad ameeriklased sellest praegu ka enda versiooni, sama lugu on ka muide Ninja Scroll'iga.
Esimeste minutite põhjal ootasin sisult midagi head. Vastu sain mitte midagi. Kogu lucid dreamingu teooria kohta oleks tõenäoliselt saanud midagi väga head kokku luua, aga hmh, välja tuli igav käkk, sisult.
Räägitakse, et projekt jääb ikka katki. thänk god
Mis thänk god? Ikka tahaks ju näha, ega siis sitt remake ju originaalfilmi halvemaks tee, pigem tõstab vaatajate huvi selle vastu. Enivei, ma võtan alati avasüli kõik remake´d vastu, tehke aga ja tehke rohkem.
Enese unistus on teha remake Rainer Sarneti lühifilmist Vari seinal.
Nüüd lähemalt uurides saan aru, et nad üritavad 6-volüümilist (Akira tegeles peamiselt kahe esimesega) mangat filmiks teha, ja üks stsenarist tahtis (ja natuke tegi) koostööd Otomoga. Nüüd vist alustatakse jälle otsast peale.
Universal Soldier: Regeneration - nojah.. noh - 3/10 Whip It (2009) - Viimane stseen isa ja naabriga oli hea, ning Kristen Wiig oli kuradi hawt selles filmis. Hea debüüt Drew Barrymorel.. lavastajana. - 7/10 The Invention of Lying - 6/10
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Avatar (3D) Mul ei ole sõnu. Kuigi lugu ise on suhteliselt lihtne, on tegemist vapustavalt võimsa ja eepilise meistriteosega. Pärast vaatamist jäin mõtlema, et mida kuradit need mother****ing IDIOODID mõtlesid, et käisid seda 2Ds vaatamas?!!