Muusikaviktoriin
Moderator: Meeskond
Re: Muusikaviktoriin
Wat a vakk... Ata Kak - Obaa Sima
Tagantjärgi neid vihjeid vaadates tundub suisa absurdselt lihtne - tuleb vaid leida kõige halvema infoesitlusega kordusväljalasete top ja kannatlikult, artisti kaupa lehitsedes, kogu nimekiri läbi vaadata. Vastus on seal, kuhu vaatad viimasena, sest ofmuidugi.
Tagantjärgi neid vihjeid vaadates tundub suisa absurdselt lihtne - tuleb vaid leida kõige halvema infoesitlusega kordusväljalasete top ja kannatlikult, artisti kaupa lehitsedes, kogu nimekiri läbi vaadata. Vastus on seal, kuhu vaatad viimasena, sest ofmuidugi.
The Prodigy - Stand Up
Helimälu on hea, aga vastus ei ole korrektne.
Rohkem pole ilmselt täpsustusi vaja.
Rohkem pole ilmselt täpsustusi vaja.
Heh, kohe pärast pakkumist kuulasin seda The Prodigy lugu ja mõtlesin, et trummid kõlavad kuidagi teistmoodi ning hakkasin kahtlema, et äkki on hoopis mingi sample'imise tüng.
Manfred Mann Chapter Three - One Way Glass peaks küll sellisel juhul õige vastus olema.
Manfred Mann Chapter Three - One Way Glass peaks küll sellisel juhul õige vastus olema.
Tüng polnud otseselt eesmärgiks, aga lüürikat ei tahtnud ka vihjena kätte anda. Seega saigi veidi salakavalam ülesanne, kui otseselt planeerisin.
Open and shut case,Johnson.. err, Garli. 
Open and shut case,
https://dl.dropboxusercontent.com/u/20015803/fv/mv6.mp3
Kui link ei avane ja Chrome'i kasutate, siis võtke korraks adblock maha. See on mingil põhjusel Dropboxi asju nüüd blokeerima hakanud.
Kui link ei avane ja Chrome'i kasutate, siis võtke korraks adblock maha. See on mingil põhjusel Dropboxi asju nüüd blokeerima hakanud.
Bob Marley & The Wailers - Is This Love
Õigus.
Uuendatud tabel:
15p - Soprano
14p - eerik
11p - Garli
8p - Jolt
6p - null, JazZ-
5p - Ralf, Rassu
3p - KiiZ, Kickflick, Forzelius, Level
2p - LiveForThis, CM-Girl
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, renekas, Dream, 0ll, Defexer, Audrey
Uuendatud tabel:
15p - Soprano
14p - eerik
11p - Garli
8p - Jolt
6p - null, JazZ-
5p - Ralf, Rassu
3p - KiiZ, Kickflick, Forzelius, Level
2p - LiveForThis, CM-Girl
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, renekas, Dream, 0ll, Defexer, Audrey
Haruldane ikka, kui siin teemas üldse löögile pääsen. Tavaliselt olen jäänud lootusetult hiljaks lihtsate lugudega või siis teisel juhul on eerik küsinud mingi x loo, mida keegi siin planeedil teadma ei peaks... peale tema enda.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31344819/18.mp3
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31344819/18.mp3
Spoiler :
Kõlab nagu mingi variatsioon Merry Christmas, Mr. Lawrence'i filmimuusikast. Is nice.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Naislaulja, kelle debüütalbum ilmus eelmisel aastal ja jagab pealkirja ühe filmiga 70ndatest.
Halsey - Gasoline albumilt Badlands.
Olen seda isegi kuulanud, aga küsitav lugu oli täiesti võõras, sest sellel albumiversioonil, mida ma kuulasin, seda üldse polnudki.
Olen seda isegi kuulanud, aga küsitav lugu oli täiesti võõras, sest sellel albumiversioonil, mida ma kuulasin, seda üldse polnudki.
Vaatan nüüd ka, et see oli ainult Deluxe versioonil, aga Sherlock Garli saab jätkata.
Punktitabel
Punktitabel
Spoiler :