Mis lugu hetkel mängib?
Moderator: Meeskond
HU? - Kui Lähedal On Kaugel?
Ainus lugu, mis HU uuelt pool(?)albumilt mingeid positiivseid emotsioone tekitas... s.t pani jala liikuma, aga asi seegi.
Ülejäänud lood on kuidagi elutud, väga staatilised, kindlasse vormi pressitud + sõnad liiga "ägedaks" mõeldud... pole vaja. Nimilugu ja hetkesingel "Läbi öö" tundub nagu mingi mix prantslaste 2006. aasta electrohouse'i palast. Väga kulunud.
Kõik HU lood on mulle ajaga mitu korda rohkem meeldima hakanud, aga siin pole paraku vist eriti ruumi (võib-olla aeglane "Unistuste maja" läheb paremaks)
"Film" on muide üks Eesti lemmikalbumeid läbi aegade, 2008. aastal kuulasin ühe plaadi sõna otseses mõttes ribadeks.
Kahju. Lootsin, et hoiavad pisut kauem taset (värskust, särtsu, mida iganes)
6-pack oli tegelikult selge ohumärk
Ainus lugu, mis HU uuelt pool(?)albumilt mingeid positiivseid emotsioone tekitas... s.t pani jala liikuma, aga asi seegi.
Ülejäänud lood on kuidagi elutud, väga staatilised, kindlasse vormi pressitud + sõnad liiga "ägedaks" mõeldud... pole vaja. Nimilugu ja hetkesingel "Läbi öö" tundub nagu mingi mix prantslaste 2006. aasta electrohouse'i palast. Väga kulunud.
Kõik HU lood on mulle ajaga mitu korda rohkem meeldima hakanud, aga siin pole paraku vist eriti ruumi (võib-olla aeglane "Unistuste maja" läheb paremaks)
"Film" on muide üks Eesti lemmikalbumeid läbi aegade, 2008. aastal kuulasin ühe plaadi sõna otseses mõttes ribadeks.
Kahju. Lootsin, et hoiavad pisut kauem taset (värskust, särtsu, mida iganes)
6-pack oli tegelikult selge ohumärk
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:HU? - Kui Lähedal On Kaugel?
Kuulasin ka selle plaadi läbi ning sama arvamus - nuffin special.
Also,
np: Ines - Iseendale (Akustiline Versioon) "Kiusatus"
See teine 6-pack plaat.
Picnic - Shareware
teistsugune @ http://www.netiraadio.ee
Olen kaua aega midagi sellist oodanud. Eesti muusika igale tujule, kohale ja ajale. Suurepärane võimalus uusi helisid avastada.
Loodan kogu südamest, et audioreklaami uputus seda toredat asja ei tapa...
teistsugune @ http://www.netiraadio.ee
Olen kaua aega midagi sellist oodanud. Eesti muusika igale tujule, kohale ja ajale. Suurepärane võimalus uusi helisid avastada.
Loodan kogu südamest, et audioreklaami uputus seda toredat asja ei tapa...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Soprano wrote:Forza wrote:http://www.youtube.com/watch?v=LuQrLsTUcN0
üüü kes sulle indie't soovitas? GF?
Nope, House'i 7x22 lõpus oli, hakkas kummitama. Hea laul
Ja üht-teist indiet olen omajagu kuulanud ikka. Kuigi jah, mitte nii palju, kui klassika(list rokki)t.
Edit: John Lennon - Be My Baby (taaskord)
Edit of the edit: The Rolling Stones - I'm A King Bee
Edit of the edit of the edit: The Rolling Stones - Down Home Girl
Edit of the edit of the edit of the edit: The Rolling Stones - Off The Hook
Edit of the edit of the edit of the edit of the edit: The Rolling Stones: I'm Free
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond