Forza wrote:Carlitos y el campo de los sueños - 6/10
Tahtsin ka "Carlitos't" vaatama minna, aga ei saanud. Kuidas muidu meeldis? Hindest võib muidugi juba midagi välja lugeda, aga äkki viitsiksid mõne lausega kommenteerida ka.
Natukene liiga lapsik oli ning mina kui jalgpallifänn nägin ikka päris palju praaki seal, aga ma ei vingugi sellepärast. Lihtsalt liiga palju oli selliseid traditsioonilisi happy-go-lucky kohti. Muidu oli muhe.
Teine JustFilm: I et speil i en gåte ehk siis Peegli mõistatus
See oli juba parem. Vägagi poeetiline ja filosoofiline, oli lastefilmilikke jooni ent muidu täitsa arvestatav film kindlasti ka täiskasvanutele. I liked. 8/10
Kui poleks näinud niigi vapustavat Inglorious Basterdsit hiljuti, oleks see film ehk veel suurema pauguna mõjunud. Uuema aja pangaröövi filmidest üks huvitavamaid ja parimaid. Washington ja Owen on andekad näitlejad, mis mul muud ikka öelda. Läks silmist alla, nagu soe sai. Väga huvitav rööviplaan ja veel huvitavam teostus. Soovitan soojalt, kes näinud ei ole ja huvi tunneb.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Must õhupall - ei peeta asjata parimaks JustFilmiks. Vägagi sümpaatne näitlemine ning olustik. Tekkis urban Austraalia tunne küll. Lõpustseen vannis oli ka väga hull.
Mõnita all you want, aga ma mõtlesin selle all nt sooja kliimat, austraalia-teemalised vihjed, aksent, släng, tänavad, inimeste mõtlemisviis (nt ujumispüksid, mitte bokserid nagu USA's). Nii, et ei olnud aluseta.
J'ai tue ma mere sai Just'il täna vaadatud. Meeldis, kuid mitte lõpuni, lõpp läks üle võlli miskipärast, aga annab andeks. Lavastaja oli ka peaosaline ehk siis 20 aastane alles. Hoiab tal tulevikus silma peal.