Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Sopranos - 1x02
Simpsons - 20x13
South Park - 13x02
South Park oli tõeline geek fest. Mulle alati meeldib, kui nad filme spoofivad - Dark Knight, Watchmen, Spirit, Spider-Man...
Simpsonite osa oli hästi kirjutatud ja hooaja naljakaim, Homer mängis oma käega Maggiet ja Marge toitis... seda, Bart teeskles Lisat jne.
Jätkan Sopranodega.
Simpsons - 20x13
South Park - 13x02
South Park oli tõeline geek fest. Mulle alati meeldib, kui nad filme spoofivad - Dark Knight, Watchmen, Spirit, Spider-Man...
Simpsonite osa oli hästi kirjutatud ja hooaja naljakaim, Homer mängis oma käega Maggiet ja Marge toitis... seda, Bart teeskles Lisat jne.
Jätkan Sopranodega.
- Spellbound
- Ristiisa

T:TSCC 2x19 Tõsiselt hea osa. Senine lemmik oli Allison From Palmdale, aga see osa avaldas sama palju vastuseid kui tekitas küsimusi juurde.
Dollhouse 1x6
Üha paremaks läheb. Meeldib, et alati ei piirduta ainult missioonidega, vaid näidatakse ka Dollhouse`is toimuvat lähemalt.
Dollhouse 1x6
Üha paremaks läheb. Meeldib, et alati ei piirduta ainult missioonidega, vaid näidatakse ka Dollhouse`is toimuvat lähemalt.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Lost 5x09
South Park 13x01,02
The Simpsons 19x18,19
South Park 13x01,02
The Simpsons 19x18,19
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Sopranos esimene hooaeg täna, ajaliselt kuskil 8h - iga osa ~45 min. Lihtsalt parim. Ema on see kõikse suurem boss... Taasavastasin kui head lood on ikka lõputiitrite ajal! Kõik puhas kuld ja sobib nii hästi. Pole ka ime, miks mul soundtrackid juba ammusest ajast muretsetud.