Neist piltidest pole üldse mõtet rääkida. Ma lihtsalt pidin neid enda arvutisse tõmbama kunagistel aegadel. Ühed mu kõige lemmikumad. Ilmselt olen ma imelik
mul on hetkel käsil hullumeelsuse piirini jõudnud deppindus: Reedel: Ükskord Mehhikos Laupäeval: Donnie Brasco Pühapäeval: Kariibi mere piraadid 1 Eile oli puhkepäev Täna: Edward Käärkäsi Homme ilmselt: Kariibi mere piraadid 2
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
crackhead wrote:mul on hetkel käsil hullumeelsuse piirini jõudnud deppindus: Reedel: Ükskord Mehhikos Laupäeval: Donnie Brasco Pühapäeval: Kariibi mere piraadid 1 Eile oli puhkepäev Täna: Edward Käärkäsi Homme ilmselt: Kariibi mere piraadid 2
Esiteks, kust sa Eestist said Donnie Brasco, Ükskord Mehhikos ja Edward Käärkäe, palun ütle, kust sa need said, kuna tahaks neid oma kogusse.. Teiseks, mulle on sinust jäänud selles suhtes hea mulje, et sa ei tõmba. Kust sa kavatsed hankida endale Kariibi Mere Piraadid 2-he. Või oli see iroonia. Sel juhul, loll mina...
Forza wrote:Esiteks, kust sa Eestist said Donnie Brasco, Ükskord Mehhikos ja Edward Käärkäe, palun ütle, kust sa need said, kuna tahaks neid oma kogusse..
Ma võin ise öelda, et ma nägin Donnie Brascot ja Edwardit VIST Tallinna kaubamaja videopoes. Või Viru Keskuse filmipoes. Laupäeval käisin seal siis sattus silma, aga ei mäleta täpselt kummas poes.
Reinuvader Rebane wrote:Donnie Brascot, Once Upon A Time In Mexico´t näidati soome Tvs
muide JD abiellub vist.
Lugesin ka alles hiljuti sellist uudist. Kahjuks täpsemalt ei jõudnudki veel lugeda. Silm jäi peale, et mustlasstiilis pulm, mitu päeva. Ei tea, kas lõpuks tõesti kavatseb Depp Vanessa nime ära "rikkuda"?
Reinuvader Rebane wrote:Donnie Brascot, Once Upon A Time In Mexico´t näidati soome Tvs
muide JD abiellub vist.
Lugesin ka alles hiljuti sellist uudist. Kahjuks täpsemalt ei jõudnudki veel lugeda. Silm jäi peale, et mustlasstiilis pulm, mitu päeva. Ei tea, kas lõpuks tõesti kavatseb Depp Vanessa nime ära "rikkuda"?
kunagise lubaduse kohaselt pidi ju hoopis naise nime võtma. Johnny Paradis....kõlab nagu mingi koloonia.
Forza wrote:Esiteks, kust sa Eestist said Donnie Brasco, Ükskord Mehhikos ja Edward Käärkäe, palun ütle, kust sa need said, kuna tahaks neid oma kogusse..
Ma võin ise öelda, et ma nägin Donnie Brascot ja Edwardit VIST Tallinna kaubamaja videopoes. Või Viru Keskuse filmipoes. Laupäeval käisin seal siis sattus silma, aga ei mäleta täpselt kummas poes.
Okei, tänud selle eest, kuid kust võiks saada Once upon a time in Mexico..