Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Viimane oli siis Zombieland. Ootasin põhiliselt komöödiat, aga sain ka ehmatusi ja rõvetsemist zombidega. Kõik see oli aga nii meeldiva huumori katte all, et sai kuhjaga naerda ja eriti sümpaatsetele tegelastele kaasa elada.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Sai täna vaadatud ära ka Open Season 2. Paneksin sellele hindeks 6/10. Jäi midagi puudu. Algus oli siiski igava võitu. Film hakkas minu jaoks alles siis nii öelda käima, kui see lõpukorrale hakkas jõudma. Open Seasonoli ikka kõvasti parem. Naerda sai seda vaadates ikka palju kordi rohkem ning sisu oli parem. Aga see McSquizzy on ikka üks pulli tekstiga sell . Teda vaadates tuli alati naer suule.
District 9 - 3,5/10.
Mul ei olnud erilist huvi filmi vastu, kuid kuna paljud soovitasid, siis otsustasin ikkagi Kosmoses asja ära kaeda. Polnudki selles Eesti suurimat saali omavas kinos alates jaanuarist käinud. Nagu hindest näha, ei pakkunud see linateos mulle suurt midagi. Ei tahakski midagi halba öelda. Ütlen vaid seda, et "9. rajoon" jättis umbes sama mulje nagu "Watchmen".
Mul ei olnud erilist huvi filmi vastu, kuid kuna paljud soovitasid, siis otsustasin ikkagi Kosmoses asja ära kaeda. Polnudki selles Eesti suurimat saali omavas kinos alates jaanuarist käinud. Nagu hindest näha, ei pakkunud see linateos mulle suurt midagi. Ei tahakski midagi halba öelda. Ütlen vaid seda, et "9. rajoon" jättis umbes sama mulje nagu "Watchmen".
Une femme est une femme/ A Woman Is a Woman
Kõikidest viimasel ajal vaadatud Godardi filmidest kindel lemmik. Tõesti noh, Anna Karina on hullult veetlev ja kütkestastav, ilmselt rohkem kui üheski teises filmis iial. Muusikali teema on lahendatud godardiliku originaalsusega, komöödia on tõesti naljakas, Detective'i kohta ma sama väita ei julgeks. Paljastan veidi oma puupäisust ka, erinevalt paljudest hilisematest Godardi filmidest suutsin Une femme est une femme tegevust väga vabalt jälgida. Hetkel meeldib enamgi, kui A bout de souffle.
Kõikidest viimasel ajal vaadatud Godardi filmidest kindel lemmik. Tõesti noh, Anna Karina on hullult veetlev ja kütkestastav, ilmselt rohkem kui üheski teises filmis iial. Muusikali teema on lahendatud godardiliku originaalsusega, komöödia on tõesti naljakas, Detective'i kohta ma sama väita ei julgeks. Paljastan veidi oma puupäisust ka, erinevalt paljudest hilisematest Godardi filmidest suutsin Une femme est une femme tegevust väga vabalt jälgida. Hetkel meeldib enamgi, kui A bout de souffle.
- Spellbound
- Ristiisa