Su küsitud film valmistas mulle kõvasti peavalu, sest olin seda samamoodi kaua aega tagasi näinud ja pidin tükk aega otsima, enne kui õige asja leidsin (peaks see film olema?) - oli vaid meeles, et perepead mängis väga tuntud näitleja. Alguses arvasin, et Redford, siis Harrison Ford ja lõpuks turgatas, et Hopkins.
Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Võib-olla "Desperate Hours"?
Su küsitud film valmistas mulle kõvasti peavalu, sest olin seda samamoodi kaua aega tagasi näinud ja pidin tükk aega otsima, enne kui õige asja leidsin (peaks see film olema?) - oli vaid meeles, et perepead mängis väga tuntud näitleja. Alguses arvasin, et Redford, siis Harrison Ford ja lõpuks turgatas, et Hopkins.
Boonid ja meelerahu?
Tere,
Sooviks abi ühe filmi leidmiseks, mida sai ammu vaadatud Athena kinos.
Võis olla 80-date lõpp 90-date algus.
Filmi nimi võis olla eesti keelde tõlgituna olla "Boonid ja meelerahu" aga ei ole kindel. See võis olla poola film aga samuti ei ole kindel.
Film rääkis nn. vene aja lõpuperioodist, kus tegutsesid grupid(mafia) kus osteti-müüdi- vahetati ja varastati.
Sooviks abi ühe filmi leidmiseks, mida sai ammu vaadatud Athena kinos.
Võis olla 80-date lõpp 90-date algus.
Filmi nimi võis olla eesti keelde tõlgituna olla "Boonid ja meelerahu" aga ei ole kindel. See võis olla poola film aga samuti ei ole kindel.
Film rääkis nn. vene aja lõpuperioodist, kus tegutsesid grupid(mafia) kus osteti-müüdi- vahetati ja varastati.
Ralf wrote:Võib-olla "Desperate Hours"?
Kahjuks ei ole see...kuigi jah Desperate Hours-ega on see jama lugu et olen ka kunagi ammu näinu, tahaks veel näha aga ei leia seda kusagilt
-
9999in1
- Registreerimata kasutaja

sushlik wrote:Tahaks tuvastada filmi mis peaks olema hispaania oma ja räägib kuidas väikesesse linna ühe perekonna juurde saabub flamenco tantsijate rühm ja kuidas linnakese elu muutub.
Leidsid selle filmi üles vist juba jh? Mäletan et see film oli videoplanetis müügis sel ajal kui oli see soodukas 17kr film. Lugesin sellest DVD karbilt seal. Pealkirja ei mäleta enam.
Ma enda otsitut pole veel leidnud..
- LiveForThis
- Ristiisa

LiveForThis wrote:Tegelikult on ka minul üks film meeles mõlkunud, aga mitte kuidagi ei tule pealkiri meelde, isegi näitlejad mitte.
Meenutus: džungel, arvatavasti 20. sajandi keskpaik vms, vihmasadu, üks palkmaja ja seal oli kolmepealine perekond. Mees, naine ja väike tütar. Siis ründasid neid pärismaalased, kes tapsid tüdruku vanemad. Lõid kiviga mehel pea lõhki. Mäletan, et verenire suubus jõkke. Vihma sadas ja väike tüdruk vaatas oma vanemate laipu maas vedelemas. Siis möödus hulk aastaid. Tüdruk oli juba noor naine, aga näed rohkem ei mäleta.
Äkki keegi oskab aidata?
Oskab keegi siis? Keegi ikka leidub vist.
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Uurisin ja puurisin (kuu aega), aga ei tundu olevat.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Kas keegi teab?
Soovikisn teada filmi nime, kus noored s6itsid laevaga merel ning seal oli ka yks beebi. Ja yht2kki olid k6ik ookeanis ja laps yksinda laevas. Ei tule meelde nimi...
-
breakaway0
- Teadmata kadunud

Öelge mulle filmi nimi
Üks naine elab mingi new yorgi vms korteris ja siis ta satub liiklusavariisse ning läheb haiglasse ja on koomas. Samal ajal kolib tema korterisse üks mees ja siis see sama naine hakkab teda seal kummitama ja siis see mees saab teada, et see naine on seal haiglas koomas vms ja läheb sinna haiglasse teda vaatama ja siis ta lõpus ärkab veel üles jne ..
[/i]
- Spellbound
- Ristiisa

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1