Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Episoodi vaadates kontrollisin vahepeal, palju veel lõpuni on. Imestasin, et olin jõudnud alles poole peale - tundus nagu oleks kestnud juba terve igaviku. Tavaliselt on nii, et kui ep lõpeb märkamatult ära, on osa meeldinud. Aga praegu ei saaks otseselt öelda, et ei meeldinud.
Spoiler :
Loodan, et need viimased ~3-4 osa on lihtsalt vaikus enne tormi (3x12 oli küll hea vaheldus) ehk finales tullakse millegi väga vingega lagedale. Hooaja esimene pool oli tugevam ja loodan, et enne hooaja lõppu naastakse selle tasemeni. Siiani endiselt mu lemmik hooaeg, tho, vaatamata kergele tempolangusele.
- Spellbound
- Ristiisa

Taaskord osa, mis ei paku ühtegi üllatust (erinevalt eelmisest). Kõik on ette mängitud ja ette näha, mistõttu vaatangi natuke igavusega võideldes, kuidas nad lahendavad olukordi ja liiguvad ühelt sündmuselt teisele nii nagu alguses võis arvata. Iga dialoog ja omavaheline arutelu erinevatel teemadel lõppevad ja arenevad nii nagu esimene pähe karanud mõte eeldas.
Sain vahepeal isegi aru, miks TWD pole mind kunagi sisse tõmmanud nii nagu mõned teised vaadatud või käsil olevad sarjad. Kõik olukorrad, sündmused ja tegelased arenevad minu jaoks täiesti kiretult. Pinge puudub ja kui tekibki, siis ainult seepärast, et näha, kes nüüd sureb ja kuidas. Kõik on kuradi tavaline (kuidas on võimalik muuta zombied tavaliseks? TWD sai sellega hakkama) ja loogiline. Iga uus tegelane (Kuberner) mängitakse esimeste minutitega ette ära. Ei mingeid saladusi ja müsteeriume. Ainult teadmine, et ta on paha ja manipuleerib teistega. Kõrvalekaldeid pole.
Selline "Falling Skies"-ilik vibe on TWD-l juures ja see on ikka väga räigelt öeldud.
Spoiler :
Sain vahepeal isegi aru, miks TWD pole mind kunagi sisse tõmmanud nii nagu mõned teised vaadatud või käsil olevad sarjad. Kõik olukorrad, sündmused ja tegelased arenevad minu jaoks täiesti kiretult. Pinge puudub ja kui tekibki, siis ainult seepärast, et näha, kes nüüd sureb ja kuidas. Kõik on kuradi tavaline (kuidas on võimalik muuta zombied tavaliseks? TWD sai sellega hakkama) ja loogiline. Iga uus tegelane (Kuberner) mängitakse esimeste minutitega ette ära. Ei mingeid saladusi ja müsteeriume. Ainult teadmine, et ta on paha ja manipuleerib teistega. Kõrvalekaldeid pole.
Selline "Falling Skies"-ilik vibe on TWD-l juures ja see on ikka väga räigelt öeldud.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Päris kuum episood. Või vähemalt oli seda üks stseen.
Peast käis läbi mõte, et nüüd ilmuvad walkerid välja ja segavad kogu asja ära.
See Ricki ja Kuberneri teema jättis külmaks. Andrea oli nii naeruväärne, püüdes mingit vahemeest mängida seal. Ta meeldib mulle aint siis kui walkereid tapab. Siis on ta päris äge.
Selles osas oli huvitav jälgida Daryli ja Martinezi omavahelist läbisaamist. + Hershel ja Milton.
"I just met you. At least buy me a drink first."
See Ricki ja Kuberneri teema jättis külmaks. Andrea oli nii naeruväärne, püüdes mingit vahemeest mängida seal. Ta meeldib mulle aint siis kui walkereid tapab. Siis on ta päris äge.
Selles osas oli huvitav jälgida Daryli ja Martinezi omavahelist läbisaamist. + Hershel ja Milton.
"I just met you. At least buy me a drink first."
Mulle just see huumor ja naer tundub punnitud olevat. No lihtsalt ei mõju naturaalselt..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ma ei tea, minu meelest oli see nagu sõõm värsket õhku. Ei oodanud seda üldse ja seda parem oli. Millal üldse keegi nii naeris? Kõik muidu nii tõsised,vihased,kurvad jne.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

CM-Girl wrote:Andrea oli nii naeruväärne, püüdes mingit vahemeest mängida seal.
Amen!
Üleüldse ei suuda teda vaadata.
Spellbound wrote:kuidas on võimalik muuta zombied tavaliseks? TWD sai sellega hakkama
Minu arust selles peitubki kogu selle maailma mõte ning see on pigem hea asi.
Viimane episood mulle meeldis, eriti just see eri leeridest pärit kõrvaltegelaste omavaheline läbisaamine.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Enamus episoodist oli vääga keskpärane, lõpupoole muutus pingelisemaks. Oli vast rumal arvata, et suuremat action'it saab ka enne hooaja lõppu.
Spoiler :
3x14
Spoiler :
Päevik | 2021

Mainiks ära, et The Walking Deadil tuleb jube hästi välja erinevates episoodides erinevatele seltskondadele/gruppidele keskendumine (paar osa tagasi Rick, Carl ja Michonne, eilses osas Andrea ja Woodbury rahvas). Üldiselt taipan alles episoodide lõpuminuti(te)l, et teisi ei ole (peaaegu) üldse näidatud.
3x14 oli muidu so-so, teine pool oli isegi päris põnev. Mingeid prediktsioone tegema ei hakka. Ühe karakteri surma ma järgmisest osast juba tean, kahjuks või õnneks. Kes soovib, see võib spoilerist vaadata.
Btw, kes koomikseid kaugemale lugenud on, siis kuidas ja millal
Tean, et sari pole raamatutega üks ühele ent elemente laenatakse sealt kindlasti ka edaspidi.
3x14 oli muidu so-so, teine pool oli isegi päris põnev. Mingeid prediktsioone tegema ei hakka. Ühe karakteri surma ma järgmisest osast juba tean, kahjuks või õnneks. Kes soovib, see võib spoilerist vaadata.
Spoiler :
Btw, kes koomikseid kaugemale lugenud on, siis kuidas ja millal
Spoiler :
Tean, et sari pole raamatutega üks ühele ent elemente laenatakse sealt kindlasti ka edaspidi.
Viimane osa vaatamata, aga kuidagi väga lahja hooaja teine pool ju ? Peale esimest poolt tundus, et võib asja saada.
Kolmanda hooaja teine pool on olnud päris aeglane, ilmselgelt tulevat sündmust lükatakse vägisi muudkui edasi. Tegelaste tundma õppimine, arendamine ning selle abil olemasoleva olukorra keerulisemaks muutmine on minu poolt praktiliselt alati teretulnud võte. Kuid siis, kui lugu on hästi tehtud, nagu näiteks kõige uuem episood. Leidus väga häid tegelastemomente (Maggie/Glenn), walker'eid (nii äge, kuidas nad muutuvad värvuselt ühtlaselt hallikamateks) ja veel mõni, mis kuulub spoiler tag'ide vahele. Tänu härra Garli postitusele olin selleks osaliselt valmis.
Järgmise nädala preview jätsin meelega vaatamata. Bring it on!
Spoiler :
Järgmise nädala preview jätsin meelega vaatamata. Bring it on!