Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
kbong wrote:Einoh, sorri! Lihtsalt mind ülipingesse ajab selline "ühe-kino" ideoloogia
huh ? ma mou gaan doud ka näind, kui sa seda silmas pead ja plazas olen vaid korra käind. ja miks mulle ei või departed meeldida ? 21. sajandil on headest maffiafilmidest niigi puudus, nii et ära mölise.
Last edited by KiiZ on 01. October 2008, 16:21, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Vaatasin eile öösel teist korda "Hot Fuzzi" ära ja jätkuvalt on minu silmis tegu tõeliselt vaimuka ning fantastiliselt andeka filmiga, kuid samas arvan, et ta oleks parem, kui oleks mõned episoodid vahelt välja kakkunud, sest tõepoolest - ma olin filmi kinni pannes üllatunud, et lõputiitrite alguseni oli ta kestnud vaid 1 tund 50 minutit. Tundus pigem nagu 2 ja pool tundi. Ka see ülepingutatud montaaž häiris natuke.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
88 minutes
Al Pacinoga peaosas. Kahjuks siin filmiveebis puudub selle kohta arvustus.., räägin paari sõnaga, mis seal sünnib: tegevus toimub Seattle's, peategelane on kohtupsühhiaater ja kolledži õppejõud Jack Gramm. Jacki tunnistuse alusel pandi kinni istuma Seattle kurikuulus sarimõrvar Jon Forster, kellele määrati ka surmanuhtlus eriti räigete mõrvade eest. Joni plaanide kilda aga ei kuulu sugugi gaasikambris suremine, vaid ta üritab kõigest väest enda süütust 'tõestada' ning teeb seda kergesti mõjutatava naistudengi abil, kes on ühtlasi ka Jacki õpilane. Tudengi enda käpa alla saanuna laseb ta viimasel enda kuritegusid jäljendada, et jätta mulje nagu oleks õige mõrvar ikka vabaduses ning et Jon sureb asjata Jacki valetunnistuse tõttu. Algab tõeline kassi-hiiremäng, kus ühed teevad kõik, et lavastada süüdi dr. Jack Gramm ja teised, et peatada Joni peaaegu geniaalne plaan taas vabadusse saada. Kõigeks selleks on aega 88 minutit.., siis saab mäng läbi.
Keda huvitab, mismoodi kõik täpselt käib, see vaatab. Ise soovitaks kindlasti, kui juhtub kätte sattuma.
http://www.imdb.com/title/tt0411061/
Al Pacinoga peaosas. Kahjuks siin filmiveebis puudub selle kohta arvustus.., räägin paari sõnaga, mis seal sünnib: tegevus toimub Seattle's, peategelane on kohtupsühhiaater ja kolledži õppejõud Jack Gramm. Jacki tunnistuse alusel pandi kinni istuma Seattle kurikuulus sarimõrvar Jon Forster, kellele määrati ka surmanuhtlus eriti räigete mõrvade eest. Joni plaanide kilda aga ei kuulu sugugi gaasikambris suremine, vaid ta üritab kõigest väest enda süütust 'tõestada' ning teeb seda kergesti mõjutatava naistudengi abil, kes on ühtlasi ka Jacki õpilane. Tudengi enda käpa alla saanuna laseb ta viimasel enda kuritegusid jäljendada, et jätta mulje nagu oleks õige mõrvar ikka vabaduses ning et Jon sureb asjata Jacki valetunnistuse tõttu. Algab tõeline kassi-hiiremäng, kus ühed teevad kõik, et lavastada süüdi dr. Jack Gramm ja teised, et peatada Joni peaaegu geniaalne plaan taas vabadusse saada. Kõigeks selleks on aega 88 minutit.., siis saab mäng läbi.
Keda huvitab, mismoodi kõik täpselt käib, see vaatab. Ise soovitaks kindlasti, kui juhtub kätte sattuma.
http://www.imdb.com/title/tt0411061/
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Shotgun wrote:Otsustasin täna mitte muuga tegelda, kui filmide vaatamisega. Läksin hommikul kinno ja vaatasin ära Hitmani ning sellele otsa Shoot 'Em Up-i. Midagi vaatan kindlasti veel, pole otsustanud, mida.
Kool või töö? Tahaks ka sellist võimalust, et lihtsalt lähen
Ise vaatasin viimasena Meet the Fockers...Peab ütlema, et suht võrdsed, sest kuigi piinlikke momente teises vähem, siis Hoffman täiesti nullib selle edu...