Moderator: Meeskond
Hmm... päris võimas. Ma ootasin vähemat, kui nüüd aus olla.
3D's peaks asi palju realistlikum välja paistma.
Ideeliselt on neil veel päris mitu kuud, et CGI'd lihvida ja käib vist küllaltki tõsine töö. Kuigi, presenteeritavad lõigud on ilmselt väga või täielikult valmis.
Värvid tegelaste nahal jne on nagu veidi liiga puhtad... ent samas, tegu pole maiste elukatega ja ma pole kindel, mida on realistlik neist oodata ja tahta.
Minu huvi igatahes kasvas.
3D's peaks asi palju realistlikum välja paistma.
Ideeliselt on neil veel päris mitu kuud, et CGI'd lihvida ja käib vist küllaltki tõsine töö. Kuigi, presenteeritavad lõigud on ilmselt väga või täielikult valmis.
Värvid tegelaste nahal jne on nagu veidi liiga puhtad... ent samas, tegu pole maiste elukatega ja ma pole kindel, mida on realistlik neist oodata ja tahta.
Minu huvi igatahes kasvas.
- Ralf
- love <3
Mingi revolutsiooniline CGI see nüüd küll polnud, kuid nagu Jolt ütles on neil kõvasti aega seda üle käia ning olen kindel, et üleüldine fantaasiavool korvab igasugused võimalikud kuid kaheldavad puudujäägid digitaalefektides. Siiski, too lõvisarnane elukas hüppamas just kõige parem välja ei näinud küll.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Üsnagi vapustav trailer, aga avatarid ja navid olid kuidagi väga puised ja selgelt pesuehtsad CGI olendid. Aega veel on ja arvatavasti CGI paraneb märgatavalt ja tuleb loota, et väide seninägematute arvutiga loodud olendite kohta ei hakka vett läbi laskma.
Maailm oli silmale tõesti ilus, aga CGI tundus vajavat mõningast pehmedus-ja sulandustööd.
Homme saab näha ja loodetavasti on seal pakutav ootustest üle.
Kuid samas ei tea ka, sest äkki sobib preagu pealtnäha puine CGI filmi kui valatult ja ei tekita mingit nurisemist.
Maailm oli silmale tõesti ilus, aga CGI tundus vajavat mõningast pehmedus-ja sulandustööd.
Homme saab näha ja loodetavasti on seal pakutav ootustest üle.
Kuid samas ei tea ka, sest äkki sobib preagu pealtnäha puine CGI filmi kui valatult ja ei tekita mingit nurisemist.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
1 vaba koht! Kuidas ma selle broneerida saan!?! Ta ei lase.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

hau wrote:Hah. See on ikka naljakas kui sitt trailer oli ja kui kõva 3D experience oli. Haige värk. See maailm on nii ehtne ja vinge, tegelased on palju usutavamad ja ehtsamad kui seal teaseris. Ehtne 3D kogemus coming this way.
kui teised siin treilerit kirusid siis hakkasin juba muretsema
aga sa ilmselt taastasid mu usu praegu sellesse projekti ;)
- LiveForThis
- Ristiisa

Need klipid 3D-s olid üdini reaalsed. Trailerist saadud esmamulje kadus nagu vits vette. Na`vid, avatarid ja muud elukad olid suurepärase välimuse ja ülikõva CGI-ga.
Kogu Pandora maailm sai hoopis teise näo ja kohe oli näha, et Avatar on tõeline ja üksainus 3D elamus.
Kahvatu mulje kadus ja alles jäi armutu ootusärevus.
Võimas!
Kogu Pandora maailm sai hoopis teise näo ja kohe oli näha, et Avatar on tõeline ja üksainus 3D elamus.
Kahvatu mulje kadus ja alles jäi armutu ootusärevus.
Võimas!