Totally Rad Show viimases osas mängiti Wii'ga The Grudge (Ju-on). Suured mehed kiljusid nagu väikesed tüdrukud. Seda oleks muhe pimedas suure ekraaniga pelada.
RockabillySarin wrote:sai fallout3 goty soetatud. nüüd aasta aega tegevust
Mis platvormi oma? PC/Xbox 360/PS3? Selle nädala jooksul peaks koju jõudma Gears of War 2 ja Fable II - Game of the Year väljaanne. Ütleme, kevadel ilmselt hangin endale ka selle Fallout 3 GOTY väljaande. Xbox360-l mängin hetkel Assassin's Creed, Burnout Paradise, Red Faction: Guerrilla (Multiplayer) ja Tomb Raider: Anniversary, sõltuvalt tujust.
Vot see mäng on minule. Creepy as hell, asjalik sisu , head pealelugemised, vähene tüütavus, vinged vastased, ülimalt tume Silent Hillli laadne keskkond, haiglane fantaasia.
Hetkel vahelduva eduga mängimisel Trine, Defence Grid: The Awakening ja Braid. See viimane on küll läbitud enam-vähem. Head mängud, mida paras korraks lahti teha, mõni tabel läbi teha ja siis taas edasi töötada. Far Cryd tirin hetkel alla, järgmine nädal aega veidi rohkem, siis paras mingit suuremat mängu katsetada.
RockabillySarin wrote:sai fallout3 goty soetatud. nüüd aasta aega tegevust
Mis platvormi oma? PC/Xbox 360/PS3? Selle nädala jooksul peaks koju jõudma Gears of War 2 ja Fable II - Game of the Year väljaanne. Ütleme, kevadel ilmselt hangin endale ka selle Fallout 3 GOTY väljaande. Xbox360-l mängin hetkel Assassin's Creed, Burnout Paradise, Red Faction: Guerrilla (Multiplayer) ja Tomb Raider: Anniversary, sõltuvalt tujust.
ps3 oman.
kahjuks jääb sul uncharted2 mängimine ära. peab tõdema, et üks parimaid mänge mida ma olen ealse näinud. see pole mäng vaid juba nagu film
Olen kuulnud jah sellest, räägitakse ainult head ja samamoodi jääb sul ka Gears of War 2 mängimata. Kuid uudishimu poolest mängiksin enne Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-i.
AvP_75 wrote:Olen kuulnud jah sellest, räägitakse ainult head ja samamoodi jääb sul ka Gears of War 2 mängimata. Kuid uudishimu poolest mängiksin enne Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-i.
metal geat 4 on jah üks väga äge asi
kahju, et konsoolid omavahel läbi ei saa ja neid nn eksklusiive teevad...
Vähemalt seegi on väga hea, et Final Fantasy XIII tuleb ka Xbox360-le, kuid tahaks ka meeletult mängida ainult PS3-le tulevat eksklusiivi Final Fantasy Versus XIII-d, mis näeb kohati vingem välja kui FF XIII.