Solaris Kino / Cinamon
Moderator: Meeskond
Kas teil pole juhtunud ,et saate cinamonis tõmmata??
Mul 2 korda seda juba juhtunud.Esimesel korral läksin sõpradega ja andsin boonuskaardi ja oleksin pidanud kõik piletid 60 krooniga saama ,aga see töötaja lõi ikka mõnel 70 krooniga ja ma ei vaadanud ka.Vähemalt boonuspunkte sain ,aga viimane kord oli eriti
.Ma andsin boonuskaardi ja ostsin palju stuffi ja arve tuli lõpuks 255.- ,aga pileti hinnad olid jälle 70 krooni ja boonuspunkte ka ei saanud.Ma tean ma kindlalt andsin kaardi ja ta lõi selle läbi ka või vähemalt mängis ,et lõi.Oi pärast kui ma selle avastasin sain vihaseks
Kui ta arvab ,et ma mingi 15.a. ja võib mind tõmmata ,siis ta eksib..Järgmine kord kui ma lähen ,siis ma kontrollin 100%
Eile avati Riias Alfa keskuses esimene Läti Cinamon. Tundub, et algus on neil päris edukas olnud, hetkel vaadates on mitmed tänaõhtuses seansid Admiraril ja uuel Bondil välja müüdud. Saalid tunduvad olevat nii laiad, et ka saali keskel on vahekäigud mitte ainult äärtes.

Filmivalikuga ja hindadega saate tutvuda @ http://www.cinamon.lv/
Hinnad enam-vähem samad, mis Tartus aga valik on parem. Miks meil nt. Zack and Mirit pole ning hetkel ka ei usu, et tuleb?
Järgmisel aastal avatakse Riias veel üks Cinamon...

Filmivalikuga ja hindadega saate tutvuda @ http://www.cinamon.lv/
Hinnad enam-vähem samad, mis Tartus aga valik on parem. Miks meil nt. Zack and Mirit pole ning hetkel ka ei usu, et tuleb?
Järgmisel aastal avatakse Riias veel üks Cinamon...
eerik wrote:
Zack ja Miri on tulekul.
http://acmefilm.ee/ee/film/zack-ja-miri ... porri-2008
eerik wrote:Hinnad enam-vähem samad, mis Tartus aga valik on parem. Miks meil nt. Zack and Mirit pole ning hetkel ka ei usu, et tuleb?
Hetkel on ForumCinemas tulevate filmide plaan tõesti päris tühi, paljud asjad lisatakse vahetult enne linastumist. Äkki seetõttu, et täpne ajastus on ebaselge.
Sa ju kuulad ka Filmimöla. Seega peaksid teadma küll, et paljude tulemata jäänud filmide puhul pole FC see, kes on stopperiks. Tihtipeale pole stuudiod lihtsalt nõus koopiat saatma (ntks Junoga läks nii, ntks Crash lubati kinno alles peale seda, kui see Oscaritel nii edukaks osutus) Läti ja Leedu on siiski suuremad riigid (kuigi kahtlemata, needki pole suurriigid) ja võibolla saavad kodupinnal põrunud filmid seal veidi kergemini linastumisloa.
Forum Cinemas ei puutu praegu üldse teemasse, eriti kui rääkida "Zack and Miri-st", sest see on Weinsteini toodang ja nende filme levitab siin ACME film. Ning nagu selgus on selle kuupäev juba paika pandud. Ja noh, tegelikult valik on meil üsna sama mis Lätis. Pigem olen veidi pettunud selles, et valikusse ei ole hakanud ilmuma esialgu lubatud väärtfilme ja "mitte-ingliskeelset-kraami". "Admiral" on ainsana olnud. Samas võimalik, et enne Tallinna kino valmimist ei hakatagi midagi erilist tegeme ja jäädakse Hollywoodi peale.
-
Immagination
- Sõrmuste Isand

Eh, Cinamon on nagu tavaline kaubanduskeskusesse ehitatud kinokompleks (sellest a vist vetsude puudumine kinosaalide läheduses). Selle poolest meeldib mulle CC Plaza rohkem, sest seal on terve hoone kino.
Minu cinamoni külaskäigul kriiksus tool jubedasti. Toolid pole nii mugavalt laiad, kui CC Plazas. Selge see, et erinevuse vahe on natuke harjumatu. Ja kaneeli maitse/lõhn pepsis häiris.
Minu cinamoni külaskäigul kriiksus tool jubedasti. Toolid pole nii mugavalt laiad, kui CC Plazas. Selge see, et erinevuse vahe on natuke harjumatu. Ja kaneeli maitse/lõhn pepsis häiris.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

DaydreamDiamond wrote:Siuke rumal küsimus, et misasi see Solaris on?
Solarise nime kannab hoone, mis ehitati Sakala asemel ning millest jäeti ainult torn alles. Algul olin suhteliselt vastu kogu sellele projektile, aga nüüd peagi valmivast hoones mööda kõndides pean tunnistama, et puude ja majade vahele sobib rohkete akendega hoone hästi ja pluss avatakse seal kino, mistõttu ei saagi enam halvasti projekti peale mõelda
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1