Kes pole Pulp Fictionit näinud?

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Pulp fiction on nähtud ja meeldib, Godfatherit pole näinud ja ilmselt ei vaata ka kui just kellegagi koos pole, kes vaatab :))
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Mina olen ka siis lõpuks seda filmikest näinud ja olen väga uhke enda üle. :P Seda vaadates tekkis peas küsimus: Kus ma elanud küll olen? 9/10
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

IlseV wrote:Pulp Fiction
Ma ei tea, mis maailmas ma elanud olen, et ma seda v e e l näinud ei olnud. Wicked,wicked,wicked film. Stiilne.

LiveForThis wrote:Mina olen ka siis lõpuks seda filmikest näinud ja olen väga uhke enda üle. :P Seda vaadates tekkis peas küsimus: Kus ma elanud küll olen? 9/10

Pulp Fiction muudab elusid... igaveseks.
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

pole näinud, aga mida rohkem te sellest kirjutate seda rohkem tekib tunne, et seda peab nägema
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Näinud. Twice. Esmakordsel vaatamisel hindasin umbes 4/10, teisel korral tundus natuke parem ja hindasin 5/10. Ei tea, mis mul viga on, aga mulle see film ei istunud. Omapärane stoori muidugi ja kõik väga tasemel näitlejaid peaosades, aga see miski on sellest filmist minu jaoks puudu.

//vaatamine kolmandal korral muutis selle üheks mu lemmikuks.
Last edited by Garli on 01. March 2009, 00:52, edited 1 time in total.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

LiveForThis wrote:Kus ma elanud küll olen?

Mõtlesin ka, et huvitav-huvitav, kus ma seda lauset lugenud olen? ;-)

Film...meeldib endiselt väga palju, kuigi hingelt olen patsifist ja relvi ning muud seesugust ei seedi. teiste tapmine kaasa arvatud.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ma ka pole näinud :irw: ja ega eriti ei kipu vaatama kah... :pööritus: Ma pakun et minu jaoks on see igav film. Krt kõik räägivad et see on hea film, peab siis kunagi ikka vastutahtmist ära vaatama vist :irw:
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Rain93 wrote:Ma ka pole näinud :irw: ja ega eriti ei kipu vaatama kah... :pööritus: Ma pakun et minu jaoks on see igav film. Krt kõik räägivad et see on hea film, peab siis kunagi ikka vastutahtmist ära vaatama vist :irw:

(Vabandust, et kisub veidi offtopic'uks.)

Keegi ei käse sul ju vastutahtmist vaadata seda filmi. :pööritus:
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ega ei käsegi, aga point on selles et teised räägivad et on hea film, mina arvan et on halb film ja ma tahangi selle ära vaadata et saada teada kas on hea või halb :irw: . Muidu ma ei vaataks seda, kui teised ei ütleks et hea film on :))
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Kohe näha, et tegu pole filmisõbraga.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Selles kohas tahaks küll vastu vaielda... :irw:
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Rain93 wrote:Ega ei käsegi, aga point on selles et teised räägivad et on hea film, mina arvan et on halb film ja ma tahangi selle ära vaadata et saada teada kas on hea või halb :irw: . Muidu ma ei vaataks seda, kui teised ei ütleks et hea film on :))

Filmi nö headuse hindamiseks on reeglid, sa ei saa arvata, et see on "halb" film, sulle võib see "mitte meeldida". Need on erinevad mõisted. Kui sa arvad, et Pulp Fiction on halb, siis sa lihtsalt ei oska filmi hinnata. Sama on näiteks "There Will Be Blood" iga, hea/kvaliteet film, aga igav :)
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Kidd wrote:Filmi nö headuse hindamiseks on reeglid, sa ei saa arvata, et see on "halb" film, sulle võib see "mitte meeldida".

Jätan meelde! :))
Ega see "halb" oli vist jah natuke üle liialdatud, muudan oma lauset siis : "Ma arvan, et see film ei meeldi mulle." :irw:
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Õige. Hea film on hea film ja sitt film on sitt film, olenemata kellegi isiklikust maitsest. Sama reegel kehtib igasuguse kunsti kohta.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Rain93 wrote:Selles kohas tahaks küll vastu vaielda... :irw:

See kui sa vaatad ainult viimaste aastate filme ei tähenda, et sa oled filmisõber, vaid jooooodik.
Post Reply