Monk
Moderator: Meeskond
Wisegirl wrote:Kaido wrote:hehe, üleeilses osas mainiti Eestit seal
Ühe korra mainitakse Eestit veel. Stiilis a la.. Eesti parim mööbel..mm.. see mööbel on Eestist...?Damn, ma ei mäleta enam.
Tegelikult ma ausalt öeldes ei saa aru, miks üldse Eestit mainitakse, kui nagunii peaaegu mitte keegi ei tea, mis koht see on ja kus asub.
- Ralf
- love <3
Wisegirl wrote:Kaido wrote:hehe, üleeilses osas mainiti Eestit seal
Ühe korra mainitakse Eestit veel. Stiilis a la.. Eesti parim mööbel..mm.. see mööbel on Eestist...?Damn, ma ei mäleta enam.
Jep, ühes osas mõrtsukas müüs "Eestit pärit käsitöömööblit" ja teises nimetas Monk armsa häälega kõik Balti riigid. Nii nummi!
Mulle on viimasel ajal Monk jälle meeldima hakanud, ehkki ma ei sallinud alguses silma otsaski, et Sharona ära läks ja see teine asemele tuli... Ei viitsi enam boikoteerida ka.
Pühapäeval oli viienda hooaja teine osa, ja kuna ma mõlemat vaatasin, siis tuli mõte, et pühapäevade kaupa hooaeg lõpuni vaadata.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

ja-jah, see Eesti värk oli üsna huvitav. miskipärast tuli kohe meelde see film kus Brendan Frazer on koopaelanik (mitte et ta seda põhimõtteliselt kogu aeg poleks) ja siis kuna ta on kiviajast STONe age) siis öeldakse et vahetusõpilane ESTONiast. Estonian kõlabki pisut nagu kiviaegne või miskit taolist. Muide see vaktsineerimine lõpetati tegelt 1983
-
Igotafeeling
- Teadmata kadunud

Max89 wrote:Ausalt öeldes ainuke krimisari, mis mulle meeldib.
Igotafeeling wrote:Väga põnev krimisari. Monk on nii naljakas oma foobiatega .
Kas te olete sugulased vms?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- bellerophon
- Teadmata kadunud

Kopp on ees, et kõik kanalid käiavad Monk'i, Desperate Housewhores'i jms.
Päevik | 2021