Tuvikesed
Moderator: Meeskond
Ei noh...selle sarjaga peab harjuma. Alguses tundus kuidagi võlts.
Väga huvitav ja omamoodi tegelikult. Aga kas just veidramaid?? Minu meelest on tunduvalt kummalisemaid sarju. "Armastuseta sinu" on umbes samalaadi, mis "Tuvikesed", kuid tunduvalt võltsim ja kehvem.
"Tuvikestes" on mõnus must huumor ja koomilised tegelased. Eriti Al. Eriti lõbus ja tore oli saade, kus koos näitlejatega "Tuvikeste" aegu meenutati.
Väga huvitav ja omamoodi tegelikult. Aga kas just veidramaid?? Minu meelest on tunduvalt kummalisemaid sarju. "Armastuseta sinu" on umbes samalaadi, mis "Tuvikesed", kuid tunduvalt võltsim ja kehvem.
"Tuvikestes" on mõnus must huumor ja koomilised tegelased. Eriti Al. Eriti lõbus ja tore oli saade, kus koos näitlejatega "Tuvikeste" aegu meenutati.
Tuvikesed on tegija. Võrdluseks - Armastuseta sinu on samade tegijate poolt tehtud, kuid mulle tundub ta samuti kuidagi võltsim. Ainuke tegija on seal mr. Floppy noh ja natukene ka Jack aga Al Bundy oli kõvast parem. Samuti ei kannata võrdlust välja ka Kelly ja Tiffany võrdlus viimase kahjuks jne.
Kuid asja võimendab ka kindlasti see, et Tuvikesi nägime me esimesena.
Kuid asja võimendab ka kindlasti see, et Tuvikesi nägime me esimesena.
si vis pacem para bellum
Ühes Tuvikeste episoodis on mänginud ka David Boreanaz, oli teine siis veel suhteliselt noor(neli aastat enne esimest Buffyt)
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

Tuvikesed on parim komöödiasari läbi aja.
Selle õel huumor oli see, mis ta 80ndate lõpus kuulsaks tegi. See oli uus ja lahe.
Ja siin oli palju arutlust parima tegelase osas, siis pakuti palju Ali ja Budi aga mulle meeldib kõige rohkem Marcie, see kuidas ta Ali mõnitas ja ta haige seksielu.
Lihtsalt parim, kuigi kõik olid head...ja naljakad.
10/10
Selle õel huumor oli see, mis ta 80ndate lõpus kuulsaks tegi. See oli uus ja lahe.
Ja siin oli palju arutlust parima tegelase osas, siis pakuti palju Ali ja Budi aga mulle meeldib kõige rohkem Marcie, see kuidas ta Ali mõnitas ja ta haige seksielu.
10/10
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"