Kodu keset linna

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ei saa täielikult kriitika ja mahategemisega nõustuda. Sobib hästi mõne muu tegevuse taustaks (nt. köögis söömise ajal vaatamiseks). Sarjal on omad hetked täiesti olemas, stsenaariumist võib vahel leida nii mõnegi tsiteerimist väärt väljendi/ütluse. Igal juhul parem, kui Ladina-Ameerika seebikad, mida olen eesti kanalitel märganud. Samas, oma aega selle peale ei raiskaks ning regulaarselt ennast vaatama ei sunniks, seda mitte.
Last edited by eerik on 01. August 2008, 00:12, edited 1 time in total.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

rezpekt wrote:Ei saa täielikult kriitika ja mahategemisega nõustuda. Sobib hästi mõne muu tegevuse taustaks (nt. köögis söömise ajal vaatamiseks). Sarjal on omad hetked täesti olemas, stsenaariumist võib vahel leida nii mõnegi tsiteerimist väärt väljendi/ütluse. Igal juhul parem, kui Ladina-Ameerika seebikad, mida olen eesti kanalitel märganud. Samas, oma aega selle peale ei raiskaks ning regulaarselt ennast vaatama ei sunniks, seda mitte.

Sinuga igaljuhul nöus.

Muidu kunagi oli halvem , praegu nagu rohkem tegevusi jms.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Püha jeerum! Ma poleks uskunud et see on võimalik. Ma poleks uskunud, et Eesti telemaastikul võib olla veel sitem seriaal kui Kodu Keset Linna. Aga see on tõsi. Just praegu ma vaatan kõige kohutavamat asja, mida Eesti telekanalid on kunagi näidanud. Jah, see on Kalevi naised. Nii kurb kuidas muidu sümpaatsed näitlejad on ennast millegi nii õudse nimel ära müünud. Raha eest saab osta ikka igasugust paska. Isegi teostusest on näha, et tegijatel on sellest junnist ükskõik. Ma täitsa kohe tahaks näha kuidas sellist son of a turdi tehakse. Millised meeleolud valitsevad võtteplatsil.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

"Kalevi naised" peabki selline olema. Tehti seda ju Venezuelast ostetud käsikirja järgi üks osa päevas.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

On see siis tahtlikult kohutav ve? Nagu mingi paroodia ve?
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Olen paaril korral sattunud vaatama "Kalevi naisi" ja see on tõesti ülimõttetu. Olgu kasvõi paroodia, aga nalja üldse pole. Tõesti on kurb vaadata, kuidas head tuntud Eesti näitlejad sellises juras osalevad.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Kas ainult mulle tundub, et Hannese korteris viivad kõik uksed Henri tuppa? :D
mylittlegirl
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by mylittlegirl »

kus saab vaadata kodu keset linna esimest hooaega
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Satun harva seda sarja vaatama. Tavaliselt aint siis kui ema seda vaatab. Kunagi kui see alles välja tuli ehk siis esimesest hooajast sai pea kõik osad vaadatud. Parimad osad minu jaoks ongi vast need kus Henri alles väike on.Üks lemmikumaid tegelaskujusid selles sarjas on/oli Lucy (Karin Rask).
Uusi tegelasi on päris palju juurde tulnud. Hea on näha Üllar Saaremäed pluss ühes osas juhtusin nägema ka Eduard Salmistut (Y) Tema tegelaskuju ülesandeks vist Hannese kõrvaldamine.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kodu keset linna

Post by Rasmus »

Üks hooaeg seal läks päris huvitavaks. 1-2 aastat tagasi vist. Hooaeg lõppes Mirtel Pohla lahkumisega ja sellest ajast ongi asi natuke allamäge läinud. Nüüd nad kavatsevad mingisugust comebacki moodi asi teha. Esmaspäevast alates on tagasi ja nimeks nüüd "Elu keset linna". Liina Vahter peaosas ja puha. Kuulduste järgi on alles jäänud ainult nooremad tegelased, Hannest ja Helenit enam pole.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Re: Kodu keset linna

Post by Defexer »

Nüüd nad leierdasid veelrohkem selle ära, pidev näitlejate muutmine tuleb pigem kahjuks kui kasuks ja mõtekam oleks midagi uut pigem tootma hakata. Sarja algusaegadel oli sellel isegi mingine võlu, kus Liis ja Mirtel seal kahekesi kuskil jõusaalis töötasid ja Henri veel väike oli aga praegu puhta mõttetu.
Post Reply