Orlando Bloom
Moderator: Meeskond
JA lugesin..ja kas eda nägin et pole mõtet saata kui kirjas on midagi mõttetut või küsida lihtsalt et kuidas läheb jne. Vot see on juba piisav põhjus et ta ise intervjuus ütles...Kui ta ise seda väitis siis on teine asi...
aga ma saa aru mix need gosh'id ja tobedad kommentaarid...mis ma pean uskuma sellepärast et teie usute?!
aga ma saa aru mix need gosh'id ja tobedad kommentaarid...mis ma pean uskuma sellepärast et teie usute?!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:JA lugesin..ja kas eda nägin et pole mõtet saata kui kirjas on midagi mõttetut või küsida lihtsalt et kuidas läheb jne. Vot see on juba piisav põhjus et ta ise intervjuus ütles...Kui ta ise seda väitis siis on teine asi...
Ma pole öelnudki, et sa pead uskuma seda...jeez.
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:LadyBug wrote:JA lugesin..ja kas eda nägin et pole mõtet saata kui kirjas on midagi mõttetut või küsida lihtsalt et kuidas läheb jne. Vot see on juba piisav põhjus et ta ise intervjuus ütles...Kui ta ise seda väitis siis on teine asi...
Mille jaoks siis need ähkimised puhkimised ja psjehhuitamised?
miks siis on vaja raskelt tõestada...
ma lihtsalt ei usu ja kõik...ei ole midagi parata....
selle pärst et mina ei usu pole mõttet mingit vaidlust aretada ja ennast ärritada!
LadyBug wrote:Priit wrote:LadyBug wrote:JA lugesin..ja kas eda nägin et pole mõtet saata kui kirjas on midagi mõttetut või küsida lihtsalt et kuidas läheb jne. Vot see on juba piisav põhjus et ta ise intervjuus ütles...Kui ta ise seda väitis siis on teine asi...
selle pärst et mina ei usu pole mõttet mingit vaidlust aretada ja ennast ärritada!
Ahh ära tee sääsest elevanti!
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:LadyBug wrote:Priit wrote:[quote="LadyBug"]JA lugesin..ja kas eda nägin et pole mõtet saata kui kirjas on midagi mõttetut või küsida lihtsalt et kuidas läheb jne. Vot see on juba piisav põhjus et ta ise intervjuus ütles...Kui ta ise seda väitis siis on teine asi...
Ahh ära tee sääsest elevanti![/quote]
bla bla bla.....nagu mu viimane lause ütles enam vähem seda sama dude!
Pagan, ma ei tea koomilisemat meest, kui Orlando.
Irw...neist poplauljatest oleksin tundnud ainult ära Timberlake´i vist...nii et ma olen hullem kui tema
Kolmas video on meeletult naljakas. "At first she seemed distrustful" ja see miimika :lol:
Kui sellist kuulsust nagu Bloom kuskil näeksin, oleks sillas küll, kuid samas on ta niivõrd lihtne ja sõbralik nagu üks meie endi seast.
Irw...neist poplauljatest oleksin tundnud ainult ära Timberlake´i vist...nii et ma olen hullem kui tema
Kolmas video on meeletult naljakas. "At first she seemed distrustful" ja see miimika :lol:
Kui sellist kuulsust nagu Bloom kuskil näeksin, oleks sillas küll, kuid samas on ta niivõrd lihtne ja sõbralik nagu üks meie endi seast.
Weirdo wrote:Pagan, ma ei tea koomilisemat meest, kui Orlando.
Irw...neist poplauljatest oleksin tundnud ainult ära Timberlake´i vist...nii et ma olen hullem kui tema![]()
just...nii koomilist annab otsida...ta on nii äge...tundub nii sõbralik ja huvitav..
miimika oli ta jah kihvt...kohati meenutas sparrowit
igaljuhul olen sinuga täitsa nõus.