22 Jump Street
Moderator: Meeskond
Re: 22 Jump Street
Garfield ropendaski!
No ma ei tea.. Ma naersin ikka üksjagu. Tänu sellele ekstreemsele metasusele see järg nii hästi toimiski imo.

7/10
A Million Ways to Die in the West on arvatavasti tänavuse aasta halvim linateos.
Jolt wrote:Konkreetne film oli minu arvates vägagi õnnestunud komöödia ning tõusis komöödia-järgede seas esile hea näitena. Sellest Hangoveri võrdlusest mina aru ei saa, sest too film kordas ennast teises osas stseenist-stseeni, antud järg aga liigutas suhet ja lugu ikka hoopis teisel moel edasi. Jah, palju oli ka sarnast, kuid minu jaoks see toimis see "hei-me-teame-ise-ka-et-see-on-eelmise-osa-sarnane" väljavabandav metahuumor.

7/10
A Million Ways to Die in the West on arvatavasti tänavuse aasta halvim linateos.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
8/10 ftw! Täitsa kena tükk välja kukkunud.
Filmi on suht hea, kugu eelmine osa oli palju parem, selles osas ei olnud üldse midagi uut, kõik käis enamvähem sama radapidi
Parim Filmide Lehekülg http://uusfilm.blogspot.com/