to crackhead mine put**i to Robert Tsiteerin: "Need Vanad Armastuskirjad esitati esimese ja seni ainsa filmina 1992. aasta Oscarite jagamisele parima välismaise filmi kategoorias.
Ma saan aru, et ta sai n.ö. lõppvõistlusele, kus neid nominante oli väga vähe. Ja sa ütlesid, et knadideerisid veel Karu Süda ja Sigade Revolutsioon. Arvan, et nad ei saanud sealt eelvoorust edasi. Aga see film sai.
Last edited by Forzelius on 27. October 2005, 15:47, edited 1 time in total.
Close to Eden, Russia Daens, Belgium Indochine, France A Place in the World, Uruguay (This film was declared ineligible and removed from the final ballot because it had insufficient Uruguayian artistic control.) Schtonk, Germany
Ma ei suuda ikka mõista, mida Everis nii väga leitakse. Minu meelest on Helgi Sallo kümneid kordi parem. Jaan Tätte, Rain Simmul, Piret Kalda on ka väga head näitlejad.
Minu arust on Eesti näitlejad üldse rohkem teatri jaoks sobilikumad, kui filmide jaoks. Uuemad Eesti (üldsuse)filmid jäävad minu jaoks rohkemal või vähemal määral võltsiks (just näitleja töö tõttu).
Ja kindlat lemmikut ei ole-mõned on lihtsalt paremad kui teised, kas siis kogemuste või millegi muu tõttu.
Nõustun Nemesisega. Eesti filmid on üldse erakordselt kehvad. Kvaliteet, ülesehitus. Meeletult igav, meeletu jama!! Ja näitlejatöö on ka ikka üsna kehv tavaliselt.
Muu maailma näitlejad (eriti USA, Inglise, Prantsuse) on ikka kõvasti andekamad, kui eesti omad.
Weirdo wrote:Nõustun Nemesisega. Eesti filmid on üldse erakordselt kehvad. Kvaliteet, ülesehitus. Meeletult igav, meeletu jama!! Ja näitlejatöö on ka ikka üsna kehv tavaliselt.
Muu maailma näitlejad (eriti USA, Inglise, Prantsuse) on ikka kõvasti andekamad, kui eesti omad.
nõustun teie mõlemaga!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Weirdo wrote:Nõustun Nemesisega. Eesti filmid on üldse erakordselt kehvad. Kvaliteet, ülesehitus. Meeletult igav, meeletu jama!! Ja näitlejatöö on ka ikka üsna kehv tavaliselt.
oleneb mida mõelda, kui neid kes teatris näiltevad enamasti siis:Hannes Kaljujärv, Aivar Toomingas aga muidu siis: andrus vaarik,Marko Matvere,Ülle Lichtfeld jne
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."