Kill Bill - Pruudi kättemaks vol. 1
Moderator: Meeskond
Vaatasin ka telekast filmi täielikult ära, varem olen ainult poolikuna näinud, aga muidu väga hea film. No mai tea teistest, aga mind küll ajas naerma see, kui filmis kellelgi mingi kehaosa ära lõigati ja verd purskas nagu purskaevust
8/10
8/10
Last edited by Rain on 21. January 2009, 19:52, edited 1 time in total.
Väärtfilm? Mingit väärtust sellel küll polnud. Kogu filmi sisu oli üks naljanumber ja ega näitlemine ka just suurem asi polnud.Forza wrote:IlseV wrote:Hea Aasta wrote:Eile sai lõpuks täispikkuses vaadatud ja vau! Ega ma suurt midagi sellest ei oodanudki, aga no selline rämps! No vähemalt oli omapärane, I'll give you that!
4/10
Rämps? Sa teed nalja?
Second that. Kui väärtfilme hinnata ei oska, siis ära tule seda teistele kuulutama.
- LiveForThis
- Ristiisa

Kill Bill oli mu esimene Tarantino film, mida ma 13-aastaselt isaga kinos vaatamas käisin. (Muidu poleks saanud.)
Ilma mingisugust tausta teadmata suutis filmi stiil ja dialoog mind täielikku lummusesse viia..ning nüüd, olles näinud ka QT ülejäänud loomingut, läheb film iga vaatamisega paremaks, sest alati püüab silm mõne uue põneva nüansi kinni.
Ilma mingisugust tausta teadmata suutis filmi stiil ja dialoog mind täielikku lummusesse viia..ning nüüd, olles näinud ka QT ülejäänud loomingut, läheb film iga vaatamisega paremaks, sest alati püüab silm mõne uue põneva nüansi kinni.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
- Ralf
- love <3
Tegelikult kui näiteks Trash ütleb, et talle "Kill Bill" ei meeldinud, siis ma austan ta arvamust, kuna ma tean, et tal on filmidega meeletult sügav kogemus. Kujutan ette, et "Kill Bill" on oma semi-amerikaniseerumuses kõvasti magedam kui oled näinud "Lady Snowbloodi" ja sadu teisi analoogseid vanu jaapani kättemaksulugusid.
Parim TV-edit on ikka "Die Hardi" "Yippee-ki-yea melon farmer" või siis "Mr. Falcon".
Parim TV-edit on ikka "Die Hardi" "Yippee-ki-yea melon farmer" või siis "Mr. Falcon".
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Vaatasin värskelt uuesti. Armastus filmi vastu suurenes tohutult. Plaanisin juba paar nädalat nii Vol. 1 kui ka Vol. 2 järjest ära vaadata ning täna tegin ära selle. Vaid kiidusõnu ütleks sellele filmile. Kuid kuna siin praktiliselt kõik, mida selle filmi puhul kiita annab, on juba ära kiidetud, siis ma ei hakka teiste sõnu kordama.
10/10
10/10