Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

PE teist korda. mulje parem...
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ma vaatasin kõige pealt TMFE, siis TSS ja siis R. Kõik olid üsna head, punktid vastavalt 7/10, 9/10 ja 8/10.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Van Sant'i Elephant'i vaatamise lõpetasin just. Päris korralik eksperimentaalfilm.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

W neljandat korda, 10/10 nüüd.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Forza wrote:W neljandat korda, 10/10 nüüd.

Vaata nüüd DC.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Peaks jah.
ImageImageImage
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Forza wrote:PE teist korda. mulje parem...

eerik wrote:Ma vaatasin kõige pealt TMFE, siis TSS ja siis R. Kõik olid üsna head, punktid vastavalt 7/10, 9/10 ja 8/10.

Forza wrote:W neljandat korda, 10/10 nüüd.

Soprano wrote:Vaata nüüd DC.

Kas teil on kõik korras ? :))

Oleks tore teada, mis filmidest jutt käib. Kuigi eerik teeb ilmselt nalja ja Soprano soovitab Director's Cut'i. W on Olive Stone'i W. ?

Ise vaatasin viimati Crips and Bloods: Made in America, mis näitab rassismi tagajärgi LA's läbi nelja aastakümne. Paraku teeb ta seda väga ühepoolselt ja subjektiivselt. Kavatsustelt siiski hea dok, jutustab Forest Whitaker, muusikavalik on superb ja vanade meeste jutt on üdini tõsi. Kokkuvõttes aga pisut naiivne ja ühekülgne vaatepilt.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Tüüpiline Forza oma lühendamistega. PE oli Public Enemies, kusjuures leidub ka film P.E.
W'ga oli mu esmane mõte just Oliver Stone W., kuid F rääkis loomulikult Watchmen'st. Bush'i filmi pole ta kordagi vaadanud...

Forza enda kaotus, kui teised ei loe pealkirju välja. Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Tõsilugu. Lühendamine on okei siis, kui eelnevast kontekstist tuleb kuidagi välja, mis filmiga tegu või tolle filmi initsiaalid on saanud liiga ilmseks, ntks LOTR. Muidu aga vastava filmi teemas/ kui samas postituses on filmi nimi täispikalt ära toodud/ kui postitus on vastus kellegi teise jutule samast filmist.
Siin teemas lampi lühendades on WTF-momendid kerged tekkima.

Trashi osas olen Pellega sama meelt, aga tema puhul on see niikuinii nagu reklaam või miskit (paar päeva hiljem saab blogist teada, et millest jutt) ja müsteerium müüb ju päris hästi.
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Post by Trash »

Soprano wrote:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.

See foorum kasutab originaal ja rahvusvaheliste nimede asemel eestindusi ja mina püüan lihtsalt asjaga viisakalt kaasa minna, võõras kohas pererahva kommete järgi käituda. Sinupoolne väide tundub kummastav ja kuigi administraatori arvamus peab peegeldama alati kogu saidi üldmõttemalli, siis seekord kahtlustan sind ( taas ) isetegevuses ja oma (hobi)töörolli mittetäielikus mõistmises.

Viimati vaadatud Ülemaailmne sagedus.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

The Last of the Mohicans (1992)

Oi see on hea film,parim on muidugi siin muusika,väga v6imas ikka.Näitlemine oli ka hea aga keegi ei paistnud millegi v erilisega silma.Kuid film oli p6nev ja huvitav,oleks v6inud isegi veidi pikkem olla see 1.36h jäi veidi lyhikeseks

8/10
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Sukiyaki Western Django. nii epic film lihtsalt. täiega meeldis.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Hülss wrote:Kuigi eerik teeb ilmselt nalja

Ei teinud nalja. Eeldasin, et kõik suudavad mu mõtteid lugeda ja mu lühenditest ja akronüümidest aru saada. Aga no okei:
The Man From Earth - 7/10
The Seventh Seal - 9/10
Repulsion - 8/10

Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge. :pööritus:
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

eerik wrote:
Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge. :pööritus:

Selle asja nimi on The Forza Syndrom
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Trash wrote:
Soprano wrote:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.

See foorum kasutab originaal ja rahvusvaheliste nimede asemel eestindusi ja mina püüan lihtsalt asjaga viisakalt kaasa minna, võõras kohas pererahva kommete järgi käituda. Sinupoolne väide tundub kummastav ja kuigi administraatori arvamus peab peegeldama alati kogu saidi üldmõttemalli, siis seekord kahtlustan sind ( taas ) isetegevuses ja oma (hobi)töörolli mittetäielikus mõistmises.

Viimati vaadatud Ülemaailmne sagedus.

Asi just selles, et paljusid sinu vaadatud filme ei ole foorumis ja eestikeelset kirjapilti pole seega silma ette sattunud. Nüüd peab ootama blogi sissekannet, et teada saada, mis filmi vaatasid. Ja see oli kõigest minu kui kasutaja arvamus, mitte admini.
Post Reply