Mida sooviksite filmiveebil näha?
Moderator: Meeskond
Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?
Sellega seoses meeldiks mulle see, kui piltide ja kirjelduse (biograafia, sünnikuupäev, sünnikoht jne) lisamine käiks eraldi. IMDb's on ka põhilised asjad pilt, nimi ja filmid, kus ta mänginud on. Need küsimärgid filmide all näitleja nime kõrval on siin üsna häirivad.
Võiks olla võimalik filme lisada ka siis, kui ei ole videod taha panna.
brixxx wrote:Võiks olla võimalik filme lisada ka siis, kui ei ole videod taha panna.
Sinu lisatud filme ei võeta vastu.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mis ajast.
- Ralf
- love <3
Sellest ajast, kui leiutati eesti keel ja on inimesi, kes seda õigesti kasutada ei mõista.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
markenrock11
- Teadmata kadunud

Sooviks, et keegi paneks siia leheküljele filmi nimega Homegrown (1998). Ei tea ise kust veel panna. Aitäh
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

markenrock11 wrote:Sooviks, et keegi paneks siia leheküljele filmi nimega Homegrown (1998). Ei tea ise kust veel panna. Aitäh
http://www.filmiveeb.ee/filmid/7147/Homegrown/
Ma sooviks ennast siin rohkem näha, jututoas ka
Ei leidnud paremat kohta kuhu postitada aga mina tahaks veidi vähem reklaami näha või peaks selle vormi muutma.
Jah arusaadav on, et portaal peab tulu teenima jne aga viimasel ajal käivad pop up'id (vist on sobilik nimetus) närvidele. Bannerist üleval on piisav. Mingi kord oli vasakul, paremal ja all jooksis veel riba.
Iseenesest näitab see muidugi, et lehekülg on saavutanud piisava populaarsuse, et tuntakse huvi ja suudetakse müüa. Kuid kuskilt läheb piir kasutajate mugavuse ja rahulolu ning tulu vahelt.
Jah arusaadav on, et portaal peab tulu teenima jne aga viimasel ajal käivad pop up'id (vist on sobilik nimetus) närvidele. Bannerist üleval on piisav. Mingi kord oli vasakul, paremal ja all jooksis veel riba.
Iseenesest näitab see muidugi, et lehekülg on saavutanud piisava populaarsuse, et tuntakse huvi ja suudetakse müüa. Kuid kuskilt läheb piir kasutajate mugavuse ja rahulolu ning tulu vahelt.
Kui on väga ebameeldiv, siis võid vabalt brauseile ad-blocki või midagi sarnast aretada.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Soovitus: kasuta adblocki, siis on inimlikum ringi liikuda.
Aga need mõned korrad, kui olen mõnes teises arvutis FVi tulnud, siis on tõesti üsna horror. Minu teada on jututoas samuti valdav seisukoht selline, et võiks nagu veidi vähem teda olla.
P.S - taastasin damoni kommentaari, kuna teise serverisse kolimisega oli see (ja mõned teised) kaduma läinud.
Aga need mõned korrad, kui olen mõnes teises arvutis FVi tulnud, siis on tõesti üsna horror. Minu teada on jututoas samuti valdav seisukoht selline, et võiks nagu veidi vähem teda olla.
P.S - taastasin damoni kommentaari, kuna teise serverisse kolimisega oli see (ja mõned teised) kaduma läinud.
uLtImAtEcRiTiC wrote:Aga need mõned korrad, kui olen mõnes teises arvutis FVi tulnud, siis on tõesti üsna horror. Minu teada on jututoas samuti valdav seisukoht selline, et võiks nagu veidi vähem teda olla.
Ehk siis jah kodus saan piirata aga tööl see võimalus puudub ja samuti lehekülje "külalised" võib eemale peletada.
Mis värk selle MSNbot Mediaga on? Registreeritud kasutaja?!
Tere sooviksin ennast näha kui jumalana ja kes hoiab teil kui sõpradel silma peal. Tegelikult sõbrad, olen rahul kuhu see foorum jõudnud on ning annan kõik, et see aina rohkem areneks ja ülesse end pimpiks,
Ärge banni mulle pange kallis kaasmaalased
Ärge banni mulle pange kallis kaasmaalased
Anna andeks, kuid ma pean sind kurvastama, nimelt Soprano on meil juba olemas.