umbes nagu rauls wrote:Ma jätan seriaalimängu vahele. Olen sellel alal üsna nõrk ja päris iga õhtu pole niivõrd aega ka, et vastuseid otsida. Aga muidu kiitus Sopranole, et viitsid korraldada seda!
Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ma ei peaks tegelikult osalema (tihti levist väljas, näod ei jää meelde ja lähen närvi, kui midagi meelde ei tule), aga pulli pärast võiks.
Otsustasin et ei kuluta ühegi pildi vaatamiseks rohkem kui 10 sekundit ja vastused kohe teele, hiljem parandusi ei tee, isegi kui midagi meelde tuleb...
edit: Njah, kena algus, 18 minutit hiljaks. Ühtlasi üks protseduuriline küsimus: mis gei aeg see 23.00 on? Midagi seoses öörahuga
Otsustasin et ei kuluta ühegi pildi vaatamiseks rohkem kui 10 sekundit ja vastused kohe teele, hiljem parandusi ei tee, isegi kui midagi meelde tuleb...
edit: Njah, kena algus, 18 minutit hiljaks. Ühtlasi üks protseduuriline küsimus: mis gei aeg see 23.00 on? Midagi seoses öörahuga
Last edited by 0ll on 02. June 2010, 23:29, edited 1 time in total.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Spellbound kirjutas:
1. Mõni seep lõunamaalt? Meeletu armastus? Mingi tunnete torm vms?
2. Lagunev Lucifer külmunud peegli ees ehk Supernatural
3. Tuttav, väga tuttav, vähemalt nägu küll, sarja tean vaevalt, aga nägu nimega ikka kokku ei vii. Tuleb seekord 1 punkt siis
Kolmas lugu on The Pacific, EPIC!!!
Ma ei tea, miks ma arvasin, et see oli peegel
Aken nagu aken ikka
1. Mõni seep lõunamaalt? Meeletu armastus? Mingi tunnete torm vms?
2. Lagunev Lucifer külmunud peegli ees ehk Supernatural
3. Tuttav, väga tuttav, vähemalt nägu küll, sarja tean vaevalt, aga nägu nimega ikka kokku ei vii. Tuleb seekord 1 punkt siis
Kolmas lugu on The Pacific, EPIC!!!
Ma ei tea, miks ma arvasin, et see oli peegel
Aken nagu aken ikka
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1