Videvik
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

snufffy wrote:vampiirifilmidest lemmikum, suurepärane film , tõsiselt nagu :pp ,
poleks uskund et nii meeldib .![]()
9,5 / 10
Kui tohib küsida, siis kui palju oled sa ÜLDSE vampiirifilme näinud?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:snufffy wrote:vampiirifilmidest lemmikum, suurepärane film , tõsiselt nagu :pp ,
poleks uskund et nii meeldib .![]()
9,5 / 10
Kui tohib küsida, siis kui palju oled sa ÜLDSE vampiirifilme näinud?
Mõnda , ja nendest mida mina olen näinud on see minu jaoks lemmik . Ma ei peagi kõiki vampiirifilme nägema .
- Spellbound
- Ristiisa

snufffy wrote:Mõnda , ja nendest mida mina olen näinud on see minu jaoks lemmik . Ma ei peagi kõiki vampiirifilme nägema .
Ega ei peagi kõike nägema, elus muudki teha, aga lihtsalt ma ei ole suuteline nimetama Videviku filme vampiirifilmideks. Kui teaks milliseid vampiirifilme oled näinud, siis saaksin mõista sinu valikut ja visata oma kibedate eelarvamuste kuhila metsa alla
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:snufffy wrote:Mõnda , ja nendest mida mina olen näinud on see minu jaoks lemmik . Ma ei peagi kõiki vampiirifilme nägema .
Ega ei peagi kõike nägema, elus muudki teha, aga lihtsalt ma ei ole suuteline nimetama Videviku filme vampiirifilmideks. Kui teaks milliseid vampiirifilme oled näinud, siis saaksin mõista sinu valikut ja visata oma kibedate eelarvamuste kuhila metsa alla
Dracula ( 2000) , Interview with vampire , underworld , mis on samuti vära hea ja intervjuu vampiiriga samuti , twilight ja twilight :new moon .
Maitea mulle lihtsalt videvik läks kuidagi peale
- Spellbound
- Ristiisa

snufffy wrote:
Dracula ( 2000) , Interview with vampire , underworld , mis on samuti vära hea ja intervjuu vampiiriga samuti , twilight ja twilight :new moon .
Maitea mulle lihtsalt videvik läks kuidagi peale
Interview with the Vampire meeldis mullegi, sama ei saa öelda aga ühegi Twilighi kohta. Underworld on stiilne - sellest piisab küll.
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Kas keegi RiffTrax'iga filme vaatab? Tegu siis helikommentaaridega, mida teevad kolm koomikut ja harilikult ikka kehvemapoolsetele linateostele. Ise pole veel midagi RiffTraxiga vaadanud, kuid YouTube'i best of videod on mind veennud seda tegema.
Eriti hea on just "Twilighti" RiffTrax'i Best Of - hirnu või herneks.
Ja parim on IMO jätkuvalt "Paranormal Activity" oma.
Eriti hea on just "Twilighti" RiffTrax'i Best Of - hirnu või herneks.
Ja parim on IMO jätkuvalt "Paranormal Activity" oma.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kuna nägin paroodiat "Vampiirid imevad" esimesena, oli toimunut väga raske tõsiselt võtta.
Filmis, eriti alguses, oli palju tiinekate ängi ja mõlemal peategelasel oli ilme nagu vaevleks nad kõhuvalu käes. Ja üleüldse - mis oli Bellas nii erilist, et poisid tema ümber tiirlesid? Vähemalt oli lugu piisavalt meelelahutuslik, et tahtsin lõpuni vaadata. Edwardi ja Jamesi vaheline võitlus oli visuaalselt hästi õnnestiunud -- see meeldis.
Pfft, papa vampiir Mis-ta-nimi-nüüd-oligi pühib nende kõigiga põrandat.
Zinera wrote:Misasja? Kõige ägedam tegelane oli James.
Rain wrote:Edward annaks Jamesile peksa, kui ta sellist juttu kuuleks. Ja Jacob aitaks taguda.
Pfft, papa vampiir Mis-ta-nimi-nüüd-oligi pühib nende kõigiga põrandat.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

sellest see film olema ju pidigi
:D:D
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/