Kuna ma vahepeal puhkasin, siis panen siia mõned filmid
Transformers: Revenge of the Fallen 7/10 esimene oli parem Le Premier Cercle 7/10 Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 6/10 ( vaatasin inglise keeles kinod 3D ei näinud. Polnud eriti hea ) Adventureland 8/10 Brüno 7/10 Public Enemies 8/10 The Haunting in Connecticut 6/10
Forza wrote:Departed 10/10 ka minu poolt, kuigi pole toda juba 2 kuud vaadanud. Soprano, ümbrikus oli see lint tõestusega.
Ei, selle ta saatis pärast. Mõtlen seda, mille psühholoog sahtlisse pani ja pidi avama alles siis kui DiCaprio'ga midagi juhtub. Ümbriku paksuse järgi ei saanud seal peale mõne paberi olla lindist rääkimata.
Ma ei tea, kas see käib siia alla... Aga vaatasin just paar tundi tagasi Disney multifilmi ''Beauty and the beast''... Heh, suudab alati mu tuju tõsta.
Hea noortekomöödia, varem nähtud kuid otsustasin uuesti vaadata, siin suht k6ik täisealised mehed ja ma tean, et hakkate kritiseerima, siis ma parem hinnet ei pane.
Suht jama. Joseph Fiennes'i ja Winona Ryderi vahelised dialoogid olid nii igavad. Surmasid oli küll väga lahedalt kujutatud, vähemalt naerda sai. Üldiselt liiga jabur film.
Hea noortekomöödia, varem nähtud kuid otsustasin uuesti vaadata, siin suht k6ik täisealised mehed ja ma tean, et hakkate kritiseerima, siis ma parem hinnet ei pane.