Videvik

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by RockabillySarin »

nägin ka filmi.
3/10
täitsa tavaline tühi film.
naistele vist läheb see armastuse teema peale, mis fänne kogub.

aga hääletus: Mis on viimase 20 aasta parim vampiirifilm?
Ja seal paneb pika puuga ära? :)
Tekib küsimus, kas keegi on üldse draculat lugenud ja neid teisi filme näiteks "Interview With the Vampire" ülde näinud.

Kahjuks oli jah täitsa tavaline film.
RockabillySarin
60000
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

PisikeK2tuu wrote:üks lemmikumaid vampiirifilme .nii pitt kui ka cruise sobisid oma rolli hästi & tegid suurepärase töö . kindlasti film , mida vaataks mitu korda , :))
9/10

NÕUSTUN
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

JazZ- wrote:
PisikeK2tuu wrote:üks lemmikumaid vampiirifilme .nii pitt kui ka cruise sobisid oma rolli hästi & tegid suurepärase töö . kindlasti film , mida vaataks mitu korda , :))
9/10

NÕUSTUN

Jahm, ma olen seda filmi juba 5 korda järjest vaadanud. Enne pidasin tõeliseks meistriteoseks Tarkovski "Stalkerit", aga SEE film avas mu silmad tegelikule kunstile. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Lõpp ajas isegi pisara silma. VÄGA emotsionaalne teos.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

LiveForThis wrote:
JazZ- wrote:
9/10

NÕUSTUN

Jahm, ma olen seda filmi juba 5 korda järjest vaadanud. Enne pidasin tõeliseks meistriteoseks Tarkovski "Stalkerit", aga SEE film avas mu silmad tegelikule kunstile. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

See film muutis mu seemnevedeliku lavendlilõhnaliseks ja martsipanimaitseliseks.

Bella, I couldn’t live with myself if I ever hurt you. You don’t know how it’s tortured me. The thought of you, still, white, cold… to never see you blush scarlet again, to never see that flash of intuition in your eyes when you see through my pretenses… it would be unendurable. You are the most important thing to me now. The most important thing to me ever.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

LiveForThis wrote:
JazZ- wrote:
9/10

NÕUSTUN

EMOTSJONAALNE KINDLASSTI. Niiiii hea meel oli, et taskurätte kottiga kaasavõtsin, sest PISARAID oli palju. (Y)

Aga jah, TWILIGHT on lihtsalt KÕIK minu elus. Tiim Edward ja Tiim Jacob pole isegi nii tähttsad, pea asi et TWILIGHT või VIDEVIK oleks.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Minu jaoks on tiim just vägga tähtis asi. Olen ise tiim Jacobis, sest ta nii karvane ja samal ajal ka sile nagu õige mees olema peaks :$

Ta on minu suurim eeskuju!!!!!!!!!
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Did you expect this, Bella? Were you anticipating that I would hurt you? Were you thinking it would be worse? Do you consider the experiment a success because you can walk away from it? No broken bones – that equals a victory?
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by MNC »

Mis te sellest Pisikesestk2tuust tsiteerite, ta räägib ju hoopis gayromantilisest-(liba)libalaibafilmist nimega Intervjuu pikahambulise homoseksualistiga, mitte tõsisest filmist nimega Twilight.

Ma ei saa üldse aru, miks peale Twilighti linastumist kõiki teisi "vampiirifilme" puudutavaid teemasi ära ei kustutatud.

Kui Saparmurat Njazov kirjutas raamatu "Ruhnama", siis lasi ta terves Türkmenistanis kõik teised raamatud kokku korjata ja luku taha panna, kuna tema teoses oli öeldud kõik mida üldse kirjasõnana öelda saab.

Sama käib Twilighti kohta, et nah*ui mingid Draculjad ja ...ee..asjad veel käibel ja ringluses on. Need on eksitavad teosed ja kahesõnaga öeldes - faking põlema!!![
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

LiveForThis wrote:Minu jaoks on tiim just vägga tähtis asi. Olen ise tiim Jacobis, sest ta nii karvane ja samal ajal ka sile nagu õige mees olema peaks :$

Ta on minu suurim eeskuju!!!!!!!!!

NOH TIIM on ikka tähtis. Btw:
Spoiler :
TIIM TSEIKOB RULZZZ!!!
Image

AGA kui TWAILIGHTI POLEKS poleks ka JACOBIT. ;-)
Ralf
love <3

Post by Ralf »

JACOB ON PEDOFIIL JU! :pööritus:

Lugege raamatuid, seal öeldud.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Te olete ikka vägevad küll . :pööritus: :D
Siiski on Carlisle kõige parem !
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Misasja? Kõige ägedam tegelane oli James. :))
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Edward annaks Jamesile peksa, kui ta sellist juttu kuuleks. Ja Jacob aitaks taguda.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Edward ja Jacob on nii memmekad, et ei annaks kellegile peksa. :))
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Image
Post Reply