November oli asjalik kuu. Sai palju hääd kraami vaadatud. Nii häid korduseid, kui ka suurepärased esmakordseid vaatamisi. Kuu lemmik on vast Zodiac. Kuid The Fountain, Hustle & Flow, A Beautiful Mind ja igasugu muud väärt kraami sai ka ikka ära vaadatud. Süvenesin tugevalt ka Saw-saagasse ning vaatasin ära kõik nägemata Saw-filmid ehk siis teisest kuni kuuenda osani.
Novembris sai 13 filmi vaadatud. Ilma sõbrata oleks arvatavasti mingi 6 filmi vast vaadanud, sest mul polnud ühtegi filmi enam alles ja ei viitsinud juurde ka neid muretseda. Klassivend andis oma 3 plaati, kuhu ta oli mõned filmid peale pannud. : P 3 kordusvaatamist, 6 head filmi minu jaoks see kuu.
On, paremat ei tule. Aga mul on kahju, et sa lähed, sest ma arvan ning olen suhteliselt kindel, et sa vihkad seda filmi. Ei mõtle midagi halba, aga lihtsalt ei tundu sinu teetass olevat. Kas 3/10 või 2/10, pakun.
True. Nüüd ma tean mis tunnet ma ootasin Avatarilt, kui räägiti enneolematust filmikogemusest ja värgist. Enter the Void tõi selle kätte. Aga tuleb tõdeda, kui Void oleks olnud 3D siis see oleks olnud VEEL hullem tripp.
hau wrote:True. Nüüd ma tean mis tunnet ma ootasin Avatarilt, kui räägiti enneolematust filmikogemusest ja värgist. Enter the Void tõi selle kätte. Aga tuleb tõdeda, kui Void oleks olnud 3D siis see oleks olnud VEEL hullem tripp.
Oleks, värviüleminekud olid the shit! Ning oleks võinud olla tegelikult täielik flop ja pask see film, kui seda valesti käsitleda, aga Noe lihtsalt ruulis. Tahaks ka ilgelt uuesti minna, aga ei sobi kahjuks. Aeg.